Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámmal...

Hogy értessem meg anyámmal hogy ezzel árt a kutyánknak?

Figyelt kérdés
Én nem anyával és a testvéreimmel élek már, de a közös kutyánk velük él. Szegény kutya egyre jobban el van hízva, én is többször szóltam és az állatorvos is. Mit tehetnék érte? Nem akarom hogy valami baja legyen emiatt. Hozzám költözni nem engedik mert a család kutyája.

aug. 16. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Vedd meg a neki való legjobb tápot, mutasd meg, mennyit kaphat naponta. Akkor talán nem használják konyhamalacnak.
aug. 16. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk egyszer eszik a kutya este aztán annyi. Nem is kövér.

Ha nem érti meg hogy nem szabadna sokat akkor nem tudom mit mondhatnék.

aug. 17. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Ossz meg vele olyan cikkeket, amiben leírják, hogyan kell helyesen táplálni a kutyát és mennyire veszélyes a túletetése.

Esetleg megjegyezheted, mikor ott vagy, hogy kár, hogy így nem fogja sokáig húzni szegény kutya közöttetek, ilyesmik.

aug. 17. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos sokszor a gazdi szeretetnyelve a zabáltatás, és saját tapasztalatom, hogy ezt nem szokták tudni elengedni...

A megoldás, hogy sarkadra állsz, és elhozod a kutyát, mert a folyamat elképesztően káros!

Ha helyben akarsz próbálkozni, akkor talán a fentebb írt megoldást lehet megpróbálni, választasz light tápot, kiadod, hogy ennyi az adagja és szerzel csökkentett kalóriás nasit. Csak ezt eheti, pont.

Sajnos elég biztos vagyok benne, hogy halottnak a csók, de egy próbát megérhet.

aug. 18. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az én kutyám papíron szóval nem tudom elhozni. Tápokat nem igazán eszik mert válogatós, anyámék is ilyen felvágottakkal meg ilyesmikkel etetik túl szerintem.
aug. 18. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Első nap lehet, hogy nem eszi meg a tápot. Aztán megéhezik...
aug. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!