Mi baja lehet a kutyánknak?
Nehogy elvidd orvoshoz, nézd még pár napig, amíg vergődik.
Ha neked lenne napi 2* rohamod, akkor bemennél a kórházba?
Hol laktok? Nem csak egy állatorvos létezik
A mi állatorvosunknak (Supervet) például van országos mentőszolgálata, az ország egész területére kimennek mentőautóval.
(Nincs nagy "flottájuk", szóval azt sajnos nem tudom, hogy épp mennyire leterheltek, de én őket hívnám ha más nincs)
"MENTŐSZOLGÁLAT
Tudjuk, hogy nem mindenhol megoldott az ügyeleti ellátás, ezért a Supervet mentőszolgálat az ország egész területén rendelkezésre áll minden nap este 18:00-tól reggel 06:00-ig, hétvégén pedig NON-STOP üzemel. Mentőszolgálatunk beszállítja rendelőnkbe a kezelésre szoruló állatot. Amennyiben a gazdi nem tud vele jönni, házikedvence benntartózkodása is megoldott. Bővebb információ: www.allatmento.vet"
Ez nem olyan dolog, amit egy kijaros doki meg fog tudni oldani.
Akkor megkersz egy ismerőst, családtagot, hogy vigyen el egy rendelőbe. Vagy majd szerinted a kijaros doki egy rendelővel, mikroszkóppal, infúzióval, altatógéppel megy házhoz?
Felelősséget vállaltál érte, ha beteg, orvoshoz kell vinned, jó reggelt. Ha meg egy ilyen problémát nem sikerül megoldani, nem tudom minek vállaltál kutyát.
Ha a gyereked kapna görcsrohamot, akkor is gyakorin kérdezősködnél? Örülj neki, hogy még semmit nem nyelt félre, akkor max egy gödröt ashatsz neki.
Kerj segitseget valakitol. Ha nagytestu kutyad van es nincs autod, akkor gondolom elore keszultel b tervvel, ha allatorvoshoz kene vinni. Maskepp felelotlenseg kutyat bevallalni.
Na most akkor cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!