Mi baja lehet a kutyánknak? (kép és videó lent)
Ma szinte alig bír megállni a hátsó lábain. Eddig semmi baja nem volt. Egész nap a házában alszik. Egy kis kajával ki tudtam csalogatni, evett, ivott, sétált az udvaron meg pisilt is. De nézni is rossz. Az állatorvost egyelőre nem érem el sem telón, sem a rendelőjében. Hogyan tudok rajta segíteni, míg nem szerzek orvost? Egyáltalán mi baja lehet? Pár napja még játszottunk. Ráadásul a szőrével is csinált valamit, mert nem így nézett ki.
Kép, ahogy tarja magát ivásnál: [link]
Videó: [link]
Hát ez nem néz ki valami biztatóan :(
Két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy nem kapott nyers csirkét? Attól volt jó sok bénulásos eset nem is olyan régen.
A másik, úgy látom hogy van benne tacskó, náluk ugye gyakori a bénulás.
Én azonnal vinném állatkórházba, akkor is ha csak másik megyében van. A mi megyénkben sincs, ráadásul autóm sincs, de ha nagy a baj, meg szoktam oldani. Az a legfontosabb hogy időben orvoshoz jusson és legyen esélye a gyógyulásra.
Olyan, mintha nem tudna kakilni.
Mintha erőlködne, a testtartása is hasonló, de nem jön ki, aminek ki kéne
(Székrekedés?)
Állatorvosnak kéne látnia mindenképpen.
Ha a helyi nincs, akkor a szomszéd települését próbáld elérni.
Nekem úgy tűnik mintha görcsölne. Lehet a bélgázt próbálná kijuttatni.. Lehet bélcsavarodás. Mindenképp állatorvos!! Ez nem normális egy kutyustól!
Finoman lehet megnyomkodhatnád a hasát. Hogyan reagál rá! De csak finoman!! Ha nem érzékeny neki lehet nyomkodhatnád meg neki, simogathatnád. Lehet csak megfeküdte valami a gyomrát és be kell indítani az emésztését! De mindenképp állatorvos!!
Idős kutyusnak tűnik a pofiján látható szőrök miatt is.
Nekem az jön ösztönösen, hogy a meleg viseli meg ennyire.
Nem tudjátok éjszakára hűvös helyre vinni?
Ahol normális a hőmérséklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!