Mi baja lehet a kutyánknak? (kép és videó lent)
Ma szinte alig bír megállni a hátsó lábain. Eddig semmi baja nem volt. Egész nap a házában alszik. Egy kis kajával ki tudtam csalogatni, evett, ivott, sétált az udvaron meg pisilt is. De nézni is rossz. Az állatorvost egyelőre nem érem el sem telón, sem a rendelőjében. Hogyan tudok rajta segíteni, míg nem szerzek orvost? Egyáltalán mi baja lehet? Pár napja még játszottunk. Ráadásul a szőrével is csinált valamit, mert nem így nézett ki.
Kép, ahogy tarja magát ivásnál: [link]
Videó: [link]
Sosem vakarózott... És akkor meg kell várni amíg megtámadja valami élősködő? Alapvető dolog hogy folyamatosan biztosítani kell neki a védelmet, egész életében. Nem akkor amikor már baj van. Ezek a szerek amikről beszéltem, egyébként is megelőzésre valóak, nem a már kialakult probléma kezelésére.
Ahogy az is alapvető hogy háromhavonta adni kell a féreghajtót. Ezt lehet hogy adod is, de ezek után egyáltalán nem vagyok benne biztos és valamiért úgy érzem hogy le kell írnom, biztos ami biztos.
A medrol nem gyógyyszer hanem szteroid. A problémát látszólagosan llehet megoldja, cserébe sokkal nagyobb gondot okoz.
Vannak már szuper nem szteroid gyógyszerek is.
medrol csak gyulladás és fájdalomcsillapító
Hosszú távon nem lehet adni.
Synoquin Efa nevű izületvédőt vegyél, ez nagyon jó és folyamatosan adható.
Aki állat veréssel vádolt az egy idiota barom.Persze....meg verem a kutyámat,aztán ki teszem hogy mi baja lehet.Ennyire nem lehetnek parasztok az emberek!🤦🤦
Kérdező!Vegyél foresto nyakörvet.8 honapig véd!Az a legjobb!
"A lábára pedig Medrol gyógyszert kapott."
Milyen diagnózis miatt kapta a Medrolt a lábára?
68-as nem az a baj, hanem az, hogy lesüllyed az ő szintjükre és ugyanúgy rosszat kíván nekik. Eddig úgy gondoltam, hogy intelligens a kérdező, de így hogy már elátkozáshoz hasonló mondata volt, így eszembe jutott hogy kik szoktak ilyet csinálni.
Amúgy a Medrol én úgy tudom emberi gyógyszer és gyakran onkológiás betegeknek szokták adni, szóval miért kapta a kutyád a medrolt a lábára?
És kutyáknak való gyógyszer vagy emberi gyógyszer amit felírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!