Ha anyám folyton azt mondja, hogy legyek tisztelettudóbb, de egy konkrét esetet se tud mondani, amikor rákérdezek, akkor mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Ha nem tudom, konkrétan mikor, mi a rossz, azon nem lehet változtatni.
Mondtam az ismert mondás után, hogy nemcsak a néma gyereknek nem érti az anyja a szavát, hanem a néma anyáét sem a gyerek.
okt. 10. 18:26
11/16 anonim válasza:
Nos, vegyük példának az én gyerekem. 20 éves, tehát nem épp lázadó tini korban van. Motyog. Nyilván nem értem, amit mond, tehát megkerdezem, mit mondott. Újra elmotyogja. Megint nem értem, megkerdezem újra. Akkor elkezd ordítani, hogy süket vagyok. Másik példa: főzni akar és keres valami fűszert, amit én soha nem használok, ezért aztán nincs is itthon. A beszélgetés kb ez: Ő: Hol a kurkuma? Én: Nincs itthon. Ő: Mi az hogy nincs, nekem az kell most, nem tudom így megfőzni az akármit.
12/16 anonim válasza:
ma 06:39
Ugye ugyanezt csinálod otthon is? Megvan a válasz a kérdésedre.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem, otthon nem csinálom ezt. Csak te érdemelted ki.
okt. 11. 15:20
14/16 anonim válasza:
7-es vagyok. Te utasítsd vissza az érzelmi zsarolást. Mondd meg, hogy vállalod a felelősséget a tetteidért, hibáidért, ha tudsz róluk, ha konkrétak, de az ilyen általánosító rébuszokból köszönöd, de nem kérsz.
15/16 anonim válasza:
10-es látom, téged bántalmazva neveltek, de nem az a normális.
16/16 anonim válasza:
ma 15:20
Nem én töröltettem a válaszodat, életemben nem töröltettem mert gyerekesnek tartom, de gondolkodj el rajta miért jelentett valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!