Mit kell tennem a lusta, trehány, önző, makacs, önfejű, tiszteletlen, követelőző, erőszakos 30 éves kezelhetetlen fiú gyermekemmel?
Hiába kérem, nem segít az alábbi dolgokban:
bevásárlás, mosogatás, takarítás, szemét kivitel a ledobóig (pár lépés)
Állandó munkát nem vállal, dolgozni nem hajlandó.
Néha elmegy alkalmi munkára, akkor a megkeresett pénzt piára és cigire költi.
Követeli, hogy mindent én vegyek meg neki.
Naponta 3x30 percig zuhanyzik.
Naponta több mint 5x eszik, a több napra vásárolt élelmiszert 1 nap alatt megeszi.
Ha elmegy otthonról a világítás folyamatosan bekapcsolva hagyja.
Este hangosan tévézik, pedig nekem reggel korán kell kelnem.
Tiszteletet nem adja meg, csúnyán beszél velem és erőszakos is.
Kértem már többször, hogy költözzön el, de erre nem hajlandó és ezt erőszakosan fenyegetőzve adta a tudtomra, úgyhogy ez továbbá nem opció.
Kérem a véleményeteket és a segítségeteket mit tegyek?
Ha jót akarsz neki, mivel nem foghatod örökké a kis kezét, és gondoskodhatsz róla, ha meg egyedül marad éhen fog halni, akkor erőt veszel magadon, és ultimátumot adsz.
Ketten vagytok csak? Hol a másik szülője?
Ha te vagy a tulajdonos kényszer kijelentést követően ki tudod tenni, de én előtte mindenképpen leülnék vele beszélgetni, hogy figyu vagy-vagy...
Persze nem mondom, hogy egyedül ő a hibás, mert ezeket a dolgokat gyerekkorában kellett volna neki megtanítani, nem csak mindent az orra elé tenni...
Ha valamelyik szónak nem tudod a jelentését, kérlek kérdezd meg bátran, segítek, csak ez lehet a gond a szövegértelmezéseddel.
Ne haragudj, de ezt nem értem, kérlek kifejtenéd kicsit bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!