20 hónapos gyermekem kezelhetetlenné vált mit tegyek?
Máris kezelhetetlen? Akkor mi lesz később? :DDD
Még több türelem kell hozzá... Ő még kicsi hogy megértse, h anya miatta fáradt.
Igen valóban elég érzékeny... A cumit azért akarom már elvenni napközben mert sokat beszél és nem akarom hogy beszédhibás legyen, emellett meg ha nála van akkor is ugyanúgy nyűglődik ezért nem látom már hasznát... persze lehet hogy tévedek :( A cicit sem akarom elvenni tőle csak keretek közé zárni mert képes a bevásárlóközpont közepén letépni a pólómat mert hosszászokott hogy amikor kér akkor kap. Sokszor a cicizésen is azt látom hogy csak kéri de nem is kell neki igazán mert meglátja 2 másodpercig szopik és megy tovább...
Biztos mindenkinél nehéz a dackorszak de engem annyira megdöbbent a jelenlegi dolgok állása hogy nem tudom mit kezdjek magammal, következetes szeretnék lenni de annyira fáradt vagyok hogy mostanra csak a nap túlélésére tudok koncentrálni néha azt sem tudom fiu vagyok-e vagy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!