Nem eszik gyermekem! Mit tegyek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Ajánlom ezt a topikot, hátha hasznos!
Huh,nem irigyellek,ezen én is túlestem.2 fiam van,mindkettő ilyen idős korában ugyanígy nem evett semmit.Esetleg a Peritolt ajánlanám,de az a tapasztalatom,hogy érdemben úgysem tudsz mit csinálni.Adhatsz neki vitamint,ilyen-olyan étvágyjavitó hatású bármit.......
Ahogy nő,úgy fog enni.
Talán a közösségben megjön az étvágya,hogy látja a többi gyereket,hogy lehet enni is:)
Egyébként nem fog éhenhalni,és ha még gyarapszik is,ki tudja mitől,akkor nincs gond.
Türelem,és ne kapj infarktust,ha a gyerek egész nap 3 kanál joghurtot evett meg,én kaptam éppen elégszer:)))
Az én lányom a tejtől nem evett.
Egyre több tejet kért és egyre gyakrabban, míg már csak azt volt hajlandó "megenni" meg néha joghurtot.
Drasztikusan elhagytuk a tejtermékeket egy-két hónapra, azalatt visszaállt az evése.
Most megint kap, de kordában tartjuk, ő persze nagyo gyakran kérné, de már tudom hoyg nemet kell mondani.
Ezen kívül kapott vaskészítményt étvágynővelőnek.
Azt is észrevettem,hogy ha nem fárad ki eléggé, akkor csökken az étvágya. Pl én most terhes vagyok és eléggé sok bajom van, így kevésbé élünk mozgalmas életet mint előtte.
Íy nem fárad el eléggé, és nem is eszik annyit.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!