Mit tegyek ha gyermekem nem akar enni vagy nem rendesen? 2 . és vannak napok amikor nagyon jókat eszik, de van amikor jóval kevesebbet
Ha nincs a dolgo mögött vmiféle szorongás, akkor semmi teendő.
A gyerekek nem esznek, mert erőltetik őket, mert rosszkedvűek, mert nem szeretik azt, ami épp előttük van, vagy nassoltak.
Derítsd ki, mivel lehet összefüggésben a nemevés.
Egyébként régi kedves gyerekorvosok mondták, az a gyerek, ki előtt étel van, nem hal éhen. De ne erőltessük, ne legyen központoi kérdés az evészet.
Ha úgy véled, a gyerek lefogyott, sápadt, fáradékony, akkor vidd orvoshoz
Amúgy szépen fejlődik. Most lesz 2 hónapos és 4. 70 kg -am
Igaz a védőnő azt mondta hogy keveset hizot . 3,61 -el jöttünk haza a kórházból.
Ti mennyi idősek vagytok? És súlyra mekkorák?
Lehet, hogy változik a tejcsi zsírtartalma is, attól függően, hogy mit eszel. Amúgy biztos, hogy jó laktató a tejed, ha ilyen sok időt kibír a két etetés között.
Nálunk meg pont az a baj, hogy sokat hízott. Volt olyan hét, hogy 400 gr-ot hízott. Állandóan csak cicizne, pedig a tejem nekem is laktató. Most "diétáztatnom" kell. kb 10 perceket cicizünk, ő is kibírja a 4-5órát kaják között, és most "csak" 200 gr-ot hízunk hetente. Most 6 hetes és már több mint 5 kg. 3,2-vel jöttünk haza.
Szia!
Én is pont így vagyok vele, csak az én babám holnap lesz 2 hónapos. egyszerűen nem hajlandó enni, nagy nehezen megeszik 70-80 ml-t, akkor már örülök. Most is 10-kor evett 50-et, és nem éhes. Ha pedig nem éhes, egyszerűen nem kell neki a cici. Én is attól félek, hogy nem elég a tejem, de láthatóan elvan ezekkel a kis mennyiségekkel. Ja, 3.15-el jöttünk haza a kórházból, és most érte el az 5 kilót. Ha gondolod, írj e-mail-ben, és megbeszéljük a problémánkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!