Ha fogzás vagy betegség miatt kevesebbet eszik akkor lesz még elég tej, ha ez elmúlik és újra megjön az étvágya?
Szia!
Igen persze!
Elmesélem a mi sztorinkat! :)
Mikor fogzik semmit nem eszik, 12 hósan jöttek ki a rágó fogai,és 15 hósan a szemfogai!Mindig 4 jön eygszerre, és 1 hét alatt törinek át! :(Ilyenkor semmi darabosat se pépeset nem hajlandó enni, visszaállunk EGY NAP alatt a csak cicis életmódra!5* szopik ilyenkor plussz egyszer éjjel, de velem alszik ilyenkor!Ez kb 2 hhétig megy, majd fokozatosan újra elkezd enni már is!Látod mi kb 3 havonta újra visszahozzuk a tejet fullra!Először én sem akartma elhinni :)
Volt egy olyan is, lelki okokból teljesen elfogyott a tejem!De se fejni nem tudtam szinte csak két cseppet meg nem is nyelt szopi közben!Elég szomorú dolog történt velem akkor, és eél sem hittem hogy az én lelki gondjaimmiatt nem volt tejem!Ő folyamatosan próbálkozott (bár már 14 hós volt gí mással jól tudott lakni)ÉS mikor én azt hittem hogy itt vége a szopinak, mert elapadta tejem, és hát ezen totál kiborultam és fél éjjel sírtam a páromnak, akkor másnapra annyi tejem lett, hogy hihetetlen!Azóta megint annyi van amennyi a lányomnak kell!Nagyon érdekes a test! :)
Van szopitanácsadónk, és mindig azt mondja a tej elapadási ideje 40 nap!Szóval azon belül bármikor megfelelő ingerlés mellett a tejtermelés visszahozható! :)
Ésmi vagíunk rá az élő példa is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!