Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?
18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?
Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.
62, néha nem lepődök meg, hogy annyi embert hülyére tudnak venni netes csalók, itt is max az olvasásig jutnak, de a logikus végiggondolás már hiányzik.
Nyári munka, tehát havi legalább 3-400 ezer, és akkor egy fillért se költött belőle soha... Ami előbb diákmunka volt, bankszámlára, majd rokonok kp-ban, persze.
Kedves 67-es, köszönöm a bókot. igazad van, 8 éve foglalkozom személyesen diákmunkások bejelentésével, minden turnusban van legalább 5 diák, akinek nincs saját bankszámlaszáma, és a szülőére kéri. De igazad van, biztos 8 éve halucinálok.
És igen, olyan szülőt is ismerek, aki a gyereke pénzét a sajátjának tekinti, és saját belátása szerint költi el. A gyereknek a neve meg kuss.
De ezt is halucinálom.
De én legalább a nevemet vállalva halucinálgatok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!