Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elvett tőlem kérdezés...

Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?

Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.

okt. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/111 anonim ***** válasza:
90%
Elköltözöl, megszakítod a kapcsolatot, ahogy csak lehet. Vagy szenvedsz.
okt. 22. 15:25
 2/111 anonim ***** válasza:
93%
Hogy tudta elvenni?
okt. 22. 15:27
 3/111 anonim ***** válasza:
95%
Feljelented lopásért, eladod a sztorit a blikknek
okt. 22. 15:27
 4/111 A kérdező kommentje:
2. Készpénzben volt, és tudta, hogy hova raktam, mivel megbíztam benne.
okt. 22. 15:28
 5/111 anonim ***** válasza:
93%

Az én szüleim is állandóan lopkodták a pénzt, amit összegyüjtöttem, apám a kocsmába vitte, anyám is piára meg hasonlóra költötte. Volt olyan, hogy amíg ö otthon munkanélküliként a valagát vakarta, addig én 16 évesen reggel 5-kor keltem és mentem nyári munkára. Ahova ö is jöhetett volna, csak hát neki büdös volt a munka.

Jelenleg nem tehetsz semmit, ha elköltözöl és saját lábadra állsz, eldöntheted, hogy aztán feléjük nézel-e vagy sem.

okt. 22. 15:29
 6/111 anonim ***** válasza:
97%

Hű de jófej… és mikor adja vissza? Ő vagy a testvére vagy ketten együtt?

Neked innentől: bankszámla a saját neveden és no kp otthon. Addig amíg el nem költözöl

okt. 22. 15:29
 7/111 anonim ***** válasza:
92%
Ja kihagytam, hogy aztán amit megkerestem nyári munkán, azt a pénzt nem is láttam, mert simán elvette.
okt. 22. 15:30
 8/111 anonim ***** válasza:
95%

Nos, ezek szerint 2 millába került, hogy két dolgot megtanulj: 1. Sosem tartunk otthon ekkora összeget kp-ban, és 2. Sosem mondjuk el senkinek, hol van pénz elrejtve.

Meg ma nyiss egy bankszamlat és tedd be oda a maradékot, már ha van

okt. 22. 15:33
 9/111 Micimacko67 ***** válasza:
1%
Kérdező, anyád vigyáz az életedre! Örülj neki! Amúgy meg mire 24 éves leszel (akkor vezethetsz igazi nagymotort) még bőven visszakaphatod!
okt. 22. 15:33
 10/111 anonim ***** válasza:
27%
Mulyen diákmeló az, ahol 18 éves korodra össze lehet spórolni 2 millát?
okt. 22. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!