Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?
Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.
okt. 22. 15:22
41/111 anonim válasza:
Ha valós a sztori, akkor nyugodtan tehetsz rendőrségi feljelentést. De úgysem fogsz.
43/111 anonim válasza:
Anyád kölcsönbe adta azt a pénzt a testvérének gondolom. Előbb utóbb vissza kellene hogy kapd.
44/111 anonim válasza:
Nekem is anyám odaadta a nővéremnek a gyűjtött pénzem, kérdés nélkül.
Anyám nárcisztikus, ez csak az ilyen szutykoknál normális.
Én megszakítottam minden kapcsolatot az egész "családdal."
46/111 A kérdező kommentje:
44. Egy szóval sem mondta, hogy csak kölcsön. Meg amúgy is, te ha kölcsönkérsz valakitől egy szót se mondasz neki?
okt. 22. 18:00
47/111 anonim válasza:
47.: Ne rinyáljál már!! Mit magyarázod túl? Ezt a pénzt már soha a büdös életben sem fogod látni! Így jártál, fogadd el.
49/111 Katona Dius válasza:
Amúgy tipikus más fa-szával a csalánt... Saját pénzéből adott volna neki ennyit, ne a tiédből. Amúgy várjál vagy 2 hónapot és mondjad anyádnak, hogy kellene neked 2 miska, mert el akarsz költözni. Adja oda, mert hát rokonok vagytok, ennyit igazán segíthet.
50/111 anonim válasza:
Mit mondott amúgy? Amikor szembesítetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!