Probléma anyóssal. Hogyan tudnám leszoktatni az anyósomat arról hogy kopogás és kérdezés nélkül jöjjön be a szobába?
Költözzetek külön minden más rokontól, mert eleve ez lenne a normális, legalábbis, ha úgyse ti ápoljátok a nagymamát.
Aztán akkor nem fog emiatt járkálni hozzátok az anyósod, így a probléma meg lesz oldva.
A bejaraton nem kopog vagy a te szobad ajtajan ?
Ha elobbi akkor en se kopognek, ha utobbi akkor kerd meg , hogy kopogjon.
Rövid ideig laktunk anyósnál, ő is kopogás nélkül rontott mindig be az ajtón. Hétvégén még aludtunk volna, de reggel fél 7-kor úgy rontott be, hogy majd' kiestem az ágyból.
Egyszer aztán elaludtunk alulöltözötten és akkor is benyitott kopogás nélkül, nem ébredtünk fel, én is csak megébredtem, hogy szélsebesen csukja is be az ajtót. Utána megtanult kopogni. De, ha most lennénk ott, ismét "meg kellene tanítani."
Sajnos a közös háztartás valakivel, az ilyen kellemetlenségekkel is járhat.
Külön lakásban nem zavarna senki.
Ti éltek egy háztartásban a mamával, de az anyós ápolja? Jó, hogy ki nem tiltod, amiért nem kér engedélyt a belépésre, hogy helyetted ápolhassa a nagymamát!
Akik közös háztartásban élnek, azok inkább éjszaka élnek "privát életet", és nem zárják be az ajtókat egymás elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!