Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?
18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?
Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.
A lopás családon belül is az. Nincs kommunizmus családon belül. Sajnos még sokan úgy gondolják.
A fiatal maga kereste meg azt a pénzt, nem az anyja és nem a testvére. Szegény álmában se gondolta, hogy a szülő meglopja ezért otthon tartotta.
Micimackó, senki le se szarja hogy mennyire lenne hasznos az a dolog amire a kérdező költötte volna a pénzét. Akkor is az övé.
Mit szólnál hozzá ha odamennék és ellopnám a megtakarításodat mert nekem ki kell fizetnem az adossagomat, te meg úgyis csak a hülye hobbidra költenéd?! Kicsit sem lennél felhaborodva ugye?
És nehogy azzal gyere hogy az más mert nem vagyunk rokonok, az embernek rokonnál is joga van eldönteni hogy segít e vagy nem.
#93, azt mondod nincs kommunizmus a családon belül? Tényleg? Amit az anyja keresett pénzt miért kellett a kérdezőre költeni? Kérdező keresett egy csomó pénzt és eltudta rakni, mert nem kellett magára költeni! Ez nem kommunizmus?
#94, Ha te odajönnél hozzám, akkor rád uszítanám a kutyámat mert nem ismerlek! Érted te ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!