Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot
és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?
Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.
Mindenki azt fedez a gyerekének amit akar és ami belefér neki.
De mi a fsznak vállal valaki gyereket ha utána azt mondja hogy "ide kell adnod azt a két millió forintot mert én kifizettem a hétvégi bulijaidat"?!
Amúgy nem mondhat ilyet. Vagyis mondhat, de akkor sem veheti el szó nélkül mert az lopás. Az hogy a szülő önszántából finanszíroz bármit a gyereknek ami nem létszükséglet az nem lopás. Hogy hasonlithatod össze a kettőt? Eszednél vagy te?
okt. 24. 15:50
102/111 anonim válasza:
De hogy megint éljek neked egy hasonlattal, finanszírozom neked az új tvd meg a nyaralásod. Cserébe ellophatok tőled két milliót? Hiszen nem volt kötelességem ezeket fizetni.
okt. 24. 15:54
103/111 anonim válasza:
Amit ajándékba adsz a gyerekednek (vagy bárkinek), utána nem kérheted vissza sem azt, sem az árát. Az ajándék nem kölcsön, hanem önként adod, lemondasz róla és onnantól nem a te tulajdonod. Tehát ha ajándékba veszel márkás cipőt a gyereknek vagy szülinapi bulit vagy lazacot parizer helyett, akkor az a te döntésed, és nem követelheted vissza rajta.
okt. 24. 17:48
104/111 anonim válasza:
Bocs mici, elveszett lélek vagy, ennyit hirtelen elég is tudnod magadról. Bízhatsz persze abban, hogy feléd dől a lapos föld, és Róbert Gida oda sodródik eléd, hogy megoldjon mindent, de azért próbáld feldolgozni, hogy nem ennyi két ember kapcsolata!
okt. 24. 21:37
105/111 anonim válasza:
Szegény, szegény kérdező, megint sikerült magad kitiltatni? :D
nov. 3. 11:52
106/111 anonim válasza:
#105 Mivel az egész kérdés kamu volt. 😅🐑
nov. 3. 17:54
107/111 anonim válasza:
106.: Én és még néhányan mondtuk ennek a sok ostoba bunkónak, hogy full kamu a kérdés, de megköszönés helyett csak lepontoztak minket. Persze nyilván nem fogják beismerni, és főleg nem elnézést kérni, mit is várok ettől a sok öntelt majomtól, na szia katona dius, te voltál a legnagyobb szégyen! Jöhetsz is lepontozni, meg villogtatni azt a kicseszett nagy egódat, pancser vagy...
nov. 3. 21:59
108/111 anonim válasza:
Október 22.én írták ki a kérdést
Azóta eltelt szűk két hét
Már valós hogy nem annyira aktuális, a kérdező jutott egyről a kettőre
Amikor még friss volt a kérdés, akkor válaszolgatot
Vagy ti 105, 106, és 107 azt hiszitek hogy a kérdező majd örökké válaszolgat
Több mint 10 nap után nem esélyes
nov. 3. 22:07
109/111 anonim válasza:
108, nem egy kérdése volt... Valamelyik kamu miatt kirakták, ilyenkor a régi kérdések megmaradnak, csak azt látod, hogy a kérdező ki lett rakva...
nov. 3. 22:24
110/111 Socorro válasza:
67, foglalkoztatok diakokat rendezvenyeken, pl a tavaszi szunetben negy nap alatt kerestek netto 100e Ft-ot (egyszerusitett foglalkoztatas, napi bejelentes a NAV-hoz). Ot vegzos gimnazista es egy egyetemista volt velunk, kozuluk egy az apukaja szamlajara kerte a penzt, a tobbinek volt sajat.
Egyebkent hiheto a korai melo a kerdezonel, jomagam is 13-14 evesen (30+ eve) rokonnal kezdtem feketen dolgozni, havonta tobbezer levelet boritekoltam, nagykorusagomig zsebbol fizettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!