Anyám elvett tőlem kérdezés nélkül 2 millió forintot és úgy viselkedik, mintha normális lenne, mit tehetek?
18 éves vagyok, összegyűjtöttem az évek alatt az összes pénzt amit kerestem diákmunkákból és egyéb munkából, hogy majd vehessek egy motort, erre anyám kérdezés nélkül elvette és kifizette a testvére tartózását, hogy neki megmaradjon a háza. Mit tehetek?
Azt mondja, hogy ennyit én is megtehettem volna, hiszen rokonok vagyunk.
Ha korán kezdte a diákmunkát (kiskorúként), akkor lehet, hogy a szülő számlájára ment a pénz, mert csak a nyári diákmunkára nem akartak fenntartani egy számlát, számlavezetési díjjal. Anyuka szépen levette a számláról, gyerek megkapta kpban és eltette.
A munkahelyemen sokszor alkalmazunk nyáron diákokat, nagyon sokan a szülő számlájára kérik a pénzt.
Jaj, micimackó, bujjal már ki a barlangbol. Nem csak diakszovetkezet által közvetített irodai munka létezik.
Lehet hogy a kérdező paprikát szedett vagy kerti munkakat végzett, esetleg kőműves mellett volt segédmunkas. Ezek mind mind olyan munkák amikben az ember kpt kap, mivel jó eséllyel feketén dolgozik. Jó reggelt.
Rendes diákmunka, iskolaszövetkezetben nem lehetett, mert ott nem fizetnek kp-ben.
Raádásul 18 alatt nem tudsz bármennyit dolgozni, pláne 16 alatt, nem, szóval ezt max két év alatt kellett megkeresned. Eléggé hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!