Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a 14 éves...

Miért csinálja ezt a 14 éves fiam?

Figyelt kérdés
Hétköznap a nagyszülőknél van, mert különben 4-kor kéne kelnie. Péntek délután a párom haza hozza, és mást nem csinál, mint egész hétvégén xboxozik. Amint hazaér, hugit megpuszilgatja, be szalad a szobájába, bezárja magát, és játszik reggeltől estig. Mikor rá szólok, azt mondja, hogy neki is kijár egy kis pihenés, stb... Amikor hazaér a mamáékhoz nem ír, hogy megérkezett, mondván: nem vagyok kisgyerek, nem fogok elveszni. A telefon hívást nem veszi fel, mert akkor azt mondja, hogy nem szeret videóhívásozni, tökre nem értem. Szerintetek?

okt. 9. 22:33
 71/103 anonim ***** válasza:
43%
ja, a két és fél pipás nem dolgozik semmi menő helyen, ő csak a szokásos, minden kérdésnél direkt szembefordul a többséggel. Pár nap és úgyis kivágják...
okt. 11. 06:34
 72/103 anonim ***** válasza:
0%
Mit akarsz kérdező???a fiadat elpateroltad a nagy szülőkhöz csak hétvégén van otthon,és még neki kelljen segíteni???nem rég volt hogy a nőnek új férje bántalmazta a kislányt a sajátjukat meg kényeztetik,remélem tőled is ki emelik a gyámügyesek a gyereked,börtönben a helyed amiért úgy bánsz a fiadal
okt. 11. 07:56
 73/103 anonim ***** válasza:
54%

70:

"Szerintem a 66-os kommentelőt felesleges figyelembe venni, túlgondolja nagyon, láthatóan mentálisan sincs rendben.

Kérdező, te miért hagyod ezt neki amúgy, ezt nem írtad le? Miért nem szabsz határt?

Oké, hogy pihennie kell, de azèrt ne már...azért csinálja, mert mdgtehti."

Pedig a 66-os tanácsa teljesen korrekt, és a helyesírása is jobban odafigyelt nálad, amellett, hogy igen terjedelmes a szöveg.

Ha nem lennél mobilfüggő, és billentyűzetről gyakoriznál, valószínűleg neked is jobb lehetne. Apropó, gyerekek iskolai mobil elvételéről hogyan vélekedsz?

okt. 11. 10:32
 74/103 anonim ***** válasza:
70%

73. Te 66-os vagy új regisztrációval?

Tényleg beteg a 2,5 pontos, valami gep előtt élő incel lehet.

"amit az ostoba némberek kórusa hajtogat"

"Utoljára mondom, hagyd békén a fiadat."

"labdát kergetné valami debil prolikkal."

okt. 11. 12:32
 75/103 anonim ***** válasza:

74:

Nem. És amit írtam, a 66-os hozzászólására vonatkozott. Nem az a lényeg, ki írja (az az ember, aki korábban megkérdőjelezhető stílusban írt), hanem, hogy MIT ír.

okt. 11. 13:43
 76/103 anonim ***** válasza:
De szerinted normális amiket idéztem?
okt. 11. 15:36
 77/103 anonim ***** válasza:
76: Nem egészen normális, de megértő vagyok, ha az elnyomás hatására valaki kissé megzakkan. Amikor az inga visszaleng, előfordulnak túlzó megnyilvánulások, mielőtt az egyensúly helyreáll.
okt. 12. 21:41
 78/103 anonim ***** válasza:

74-es, fogd már fel, hogy ha lemosnak a pályáról, az nem azért van, mert valaki több fiókkal trükközik, és aljas trollkodás áldozata vagy, hanem mert akkora hülyeséget mondtál. Ismerd be a vereséged, és ennyi. Futóversenyen sem állhatsz neki hisztériázni a végén, hogy a győztes biztos trükközött, mert neked kellett volna elsőnek beérned.

Protip: ha troll lennék, nem temettelek volna be egy tonna ellenőrizhető forrással. Azokat nézegesd, és ne hőbörögj. Hülyeségeket beszélsz, megkaptad a cáfolatot.

okt. 12. 22:00
 79/103 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Az előbb nem velem veszekedtél. Összekeversz valakivel.
okt. 12. 22:07
 80/103 anonim ***** válasza:
79-es, sajnos itt nincsenek nevek. Azt hittem az előző erőlködő vagy megint, mert pont ugyanúgy erőlködsz. Mindenesetre te is visszalapozhatsz, és megkeresheted a linkeket.
okt. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!