Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a 14 éves...

Miért csinálja ezt a 14 éves fiam?

Figyelt kérdés
Hétköznap a nagyszülőknél van, mert különben 4-kor kéne kelnie. Péntek délután a párom haza hozza, és mást nem csinál, mint egész hétvégén xboxozik. Amint hazaér, hugit megpuszilgatja, be szalad a szobájába, bezárja magát, és játszik reggeltől estig. Mikor rá szólok, azt mondja, hogy neki is kijár egy kis pihenés, stb... Amikor hazaér a mamáékhoz nem ír, hogy megérkezett, mondván: nem vagyok kisgyerek, nem fogok elveszni. A telefon hívást nem veszi fel, mert akkor azt mondja, hogy nem szeret videóhívásozni, tökre nem értem. Szerintetek?

okt. 9. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
16%

Vegyél magadnak is egy Xbox-ot, és játssz vele multiban.

40F, 4 xbox tulajdonosa

okt. 10. 00:14
 22/103 anonim ***** válasza:
71%

Kamasz, és túlterhelt. Ki kell pihennie a külvilág ingereit énidővel. Kb minden kamasz ilyen. Önállósodik. Ha nem érkezett volna meg, tudnál róla. Videóhívni meg nem kell, ha nem szereti, ennyire tán csak lehet tiszteletben tartani a preferenciáit.

Hogy kerül olyan iskolába, ami 3 óra utazásra van a lakóhelyétől?

okt. 10. 00:21
 23/103 anonim ***** válasza:
14%
21-esnek igaza van!
okt. 10. 00:25
 24/103 anonim ***** válasza:
87%
Hát ne csodálkozz, nálatok csak látogató.
okt. 10. 01:24
 25/103 Kroms ***** válasza:
91%
Mert 14 évesen már senki nem akar a szüleivel cseverészni, az iskola pedig már annyira stresszes, hogy hétvégén próbálna kikapcsolódni.
okt. 10. 01:38
 26/103 anonim ***** válasza:
0%
Menjen koliba a nagyi helyett.
okt. 10. 06:41
 27/103 A kérdező kommentje:
Szeptemberbe lett középsulis. Ez tetszett neki, mert így a környéken (falun lakunk) csak gimnázium van, oda pedig nem szeretett volna menni.
okt. 10. 06:47
 28/103 anonim ***** válasza:
5%
Hát nem értem én sem de ezek szerint még kisgyerek. Én felkeltem iskolába mentem, elmentem edzeni, tanultam, házit csináltam, lefeküdtem és kezdődött minden előlről. Ezek mellett meg hétvégén farmon melóztam.
okt. 10. 06:48
 29/103 A kérdező kommentje:
14 éves, úgyhogy már nem kisgyerek
okt. 10. 06:51
 30/103 anonim ***** válasza:
0%
28. Vagyok. Szerintem majd eljön neki is az az idő mikor már lesz fontosabb dolga is az Xboxnál, de lehet túl stresszes az iskola és ezért van ez.
okt. 10. 06:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!