Hétköznap a nagyszülőknél van, mert különben 4-kor kéne kelnie. Péntek délután a párom haza hozza, és mást nem csinál, mint egész hétvégén xboxozik. Amint hazaér, hugit megpuszilgatja, be szalad a szobájába, bezárja magát, és játszik reggeltől estig. Mikor rá szólok, azt mondja, hogy neki is kijár egy kis pihenés, stb... Amikor hazaér a mamáékhoz nem ír, hogy megérkezett, mondván: nem vagyok kisgyerek, nem fogok elveszni. A telefon hívást nem veszi fel, mert akkor azt mondja, hogy nem szeret videóhívásozni, tökre nem értem. Szerintetek?
9: igen, igazad van! Múltkor mondta, hogy az osztályba szinte mindenki cigizik, meg fű, és azt mondta, hogy ki akar ebből maradni. Illetve azt is mondta, hogy úgy ítélik el őt, hogy nem is ismerik... Nagyon sajnálom, és próbálok neki segíteni, amiben csak tudok :(
okt. 9. 23:04
12/103 anonim válasza:
10-es, te nagyon hülye, szerinted mi lesz abból a kislányból pár éven belül? Karácsonyfa? Igen, szexelni fognak vele. Igen, a szülő felelőssége, hogy mire ez bekövetkezik, ne egy hülye p1csa legyen, akit két szép szóval be lehet fektetni a kocsi hátsó ülésére. Nehogy már azt hidd, hogy te vagy itt a fehér lovag! A magadfajta hülyék hiszik azt, hogy az élet, az egy olyan dolog, ami nem velük történik. Ezért van tele tönkrement életekkel az ország. Remélem, nincs gyereked.
okt. 9. 23:07
13/103 anonim válasza:
Kérdező, gondoltam, mert én is ilyen voltam középiskolás koromban. Minden gamer gyerek azóta is ilyen. Esetleg megtanulhatna programozni. Szerintem neki való pálya, csak ne erőszakold rá.
okt. 9. 23:09
14/103 anonim válasza:
"Csak hétköznap van a mamánál".
Nagyon tévedsz. Egy hét hét napból áll, amiből ötöt tölt a nagyiéknál, a maradékot veletek.
Szóval a mondat így reális: "Hétköznap a nagyszülöknél van, nálunk CSAK hétvégén".
okt. 9. 23:24
15/103 A kérdező kommentje:
Hát igazából péntek délután amint végez a sulival jön haza, de hát ja érted
okt. 9. 23:39
16/103 anonim válasza:
1/ Közelebbi iskola nincsen? Ha ilyen gyökér társaság van a mostaniban, akkor sürgősen máshová kell menni! Vagy lehet magántanuló is.
2/ Ha nem élvezi a társaságotokat, nem veszi föl a telefont, akkor valószínű veletek is baja van.
okt. 9. 23:40
17/103 anonim válasza:
Hát figyelj, kamasz.. Ez az idő is elmúlik.
okt. 9. 23:40
18/103 anonim válasza:
Egyáltalán hogy jött az iskolaválasztás?
Ő akart olyan messze iskolába járni vagy ti mondtátok hogy oda kell járnia?
Hanyadikos? Hány éve van még hátra?
Ha pl lennének barátai akkor a nagyihoz mehetnének?
okt. 9. 23:42
19/103 anonim válasza:
18-as, ez nem oldódik meg más iskolával. A srác introvertált és átlag feletti az intelligenciája. Ez egy kisebbségbe sorolja, akárhová megy. Nem találsz olyan iskolát, ahol csak ilyenek vannak. Ha meg olyanba viszed, ahol átlag feletti intelligenciájúakkal foglalkoznak, az egyrészt egy politikai agymosoda lesz (pl. Waldorf), másrészt tele lesz degeneráltakkal, mivel a magas intelligencia sokszor jár jellemtorzulásokkal vagy személyiségzavarokkal. Hagyni kell őt abban a suliban, ahol van, és elfogadni, hogy nem fog barátkozni senkivel. Segíteni kell őt túlélni ezt az ostobaságot, leérettségizni, és elfelejteni.
okt. 9. 23:49
20/103 anonim válasza:
Viszont közelebbi iskolával otthon a szüleivel tudna időt tölteni, nem esne ki ennyire a családi idő az életéből. Erősödni tudna a kötelék a szülőkkel.
Barátai nincsenek és a család sem erős nála.
Nem azt mondom hogy váltson iskolát, de azért elkellett volna gondolkozni, suliválasztás előtt hogy ha a gyerekemet minden héten iskolaidőben csak hétvégente láthatom az milyen hatással lesz majd a családi életre, kapcsolatokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!