Miért csinálja ezt a 14 éves fiam?
Hihetetlen, hogy még mindig itt károg ez a sok beszűkült, buta némber, és a kérdező is itt "rohadtjátékozik". Egyszerűen féltek attól, hogy valami olyasmivel szembesültök, amit nem értetek, és amiből úgy érzitek, ki vagytok rekesztve. Minden olyasmi, amit nem értetek, értelemszerűen veszélyes, beteg, "függőség", meg ilyenek. Meg persze rohadtul zavar az is, hogy nem áll az ellenőrzésük alatt. Úristen, van egy hobbija a srácnak! És nem olyan, amit te parancsoltál meg neki! Most mi lesz?!
Ahelyett, hogy odaülnél mellé, és megpróbálnál részt venni benne. Nem tűnt fel, hogy csak ez hiányzik? Hogy az összes "elfogadható" tevékenység, amit az ostoba némberek kórusa hajtogat, mind attól elfogadható, hogy az ostoba némberek értik, mi történik? A képernyőn túli világ félelmetes és titokzatos, ezért hőbörögnek ellene.
Utoljára mondom, hagyd békén a fiadat. Se nem "függő", se nem beteg. Kaptál egy raklap tudományos szakmunkát arról, hogy nemhogy káros lenne, hanem kifejezetten előnyös a jövőjére nézve. Sokkal inkább, mintha a labdát kergetné valami debil prolikkal.
Ülj le egyszer az Xboxhoz, és próbáld ki. Nem öt percig, aztán eldobni a kontrollert, hogy "hú, ez nem nekem való", és keresni valami ürügyet, hogy miért nem. Kérd meg a fiadat, hogy hadd próbáld ki a játékot te is. Például mondd meg neki, hogy láttad valahol a Rocket League-t, és megtetszett. Fontos, hogy ne úgy menj oda hozzá, hogy rárúgod az ajtót, és ráparancsolsz, hogy azonnal mutassa meg, mit csinál. Ha jól csinálod, nagyon fog örülni, hogy érdekel, ami őt foglalkoztatja, és te is érteni fogod. És ne két mosogatás között ülj le mellé, hogy két perc múlva már pattanj is fel.
"A telefon hívást nem veszi fel, mert akkor azt mondja, hogy nem szeret videóhívásozni, tökre nem értem. "
Miért kell állandóan videóhívast csinálni? Ha nem szereti hívd fel video nélkül.
Nem mintha ideális lenne a helyzet, de ha nálatok lakna akkor még hétközben is játszana. Így csak hétvégén játszik.
Jo lenne családi programot csinálnotk hétvégén. Ha nem tudtok akkor valamilyen szintem érthető hogy ő ezzel üti el az időt. Mert valljuk be egy falu elég ingerszegény környezet.
Szerintem a 66-os kommentelőt felesleges figyelembe venni, túlgondolja nagyon, láthatóan mentálisan sincs rendben.
Kérdező, te miért hagyod ezt neki amúgy, ezt nem írtad le? Miért nem szabsz határt?
Oké, hogy pihennie kell, de azèrt ne már...azért csinálja, mert mdgtehti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!