Miért csinálja ezt a 14 éves fiam?
Figyelt kérdés
Hétköznap a nagyszülőknél van, mert különben 4-kor kéne kelnie. Péntek délután a párom haza hozza, és mást nem csinál, mint egész hétvégén xboxozik. Amint hazaér, hugit megpuszilgatja, be szalad a szobájába, bezárja magát, és játszik reggeltől estig. Mikor rá szólok, azt mondja, hogy neki is kijár egy kis pihenés, stb... Amikor hazaér a mamáékhoz nem ír, hogy megérkezett, mondván: nem vagyok kisgyerek, nem fogok elveszni. A telefon hívást nem veszi fel, mert akkor azt mondja, hogy nem szeret videóhívásozni, tökre nem értem. Szerintetek?okt. 9. 22:33
101/103 anonim válasza:
Én már nem is válaszolok neki rég, mert eleve furák voltak amiket írt , ki is derült hogy csak 17 éves. Ennyi idősen itt osztogatja az ész egy gyereknevelessel kapcsolatos kérdésnél. Csak egy lázadó, mindent jobban tudó tini.
102/103 anonim válasza:
94, 97, 99-es válaszoló vagyok, 40 éves.
Amennyiben: "A gyerek valószínűleg szabad akaratából ment messzi iskolába."
Ha ez a helyzet, akkor teljesen rendben van, csak nem vagyok biztos benne, hogy a legtöbb 14 éves vagy fiatalabb gyerek szabadon választhat iskolát a gyakorlatban. Jogilag biztosan nem, és az én tapasztalataim alapján inkább a szülő dönt, de nagyon örülök neki, ha ez nincs így.
103/103 anonim válasza:
Viszont, mi a helyzet a kérdezővel? Nekem nem úgy tűnt, hogy a gyerek választotta volna, hogy 5 napot a nagyszüleinél töltsön. Ott tudták megoldani az elhelyezését. DE, javítsatok ki, ha tévedek! Viszont! Ha nem tévedek, akkor nem korrekt az elvárás, hogy otthonaként kezelje azt a közeget, ami nem otthona a gyakorlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!