Szólnátok a 18-19 éves, de még gimnazista lányotoknak, hogy nem kéne átmennie a pasijához hetente 5-ször aludni?
Őszintén szólva, nem tudom mit higyjek. Olvastam sok hozzászólást pároktól, akik 18-20 évesen költöztek össze, és lehurrogott szülőkről, mert 17 évesen meg merték mondani a jólnevelt gyerekeiknek, hogy mit csináljanak.
Viszont szerintem abszolút nem normális, hogy a lányom barátját június óta nem láttam, de a lányom heti 5x náluk volt, amiből elvárás lett a fiú részéről.
Tisztáztam, hogy a fiú miatt van ott annyit.
A fiú szüleiről nem tudom, zavarja-e.
A fiú miatt = szereti a fiút, és a kedvére akar tenni.
Ami egy párkapcsolatban teljesen rendben van.
Ha azért akar állandóan ott aludni, mert a fiú mérges, ha elmarad a napi szex, akkor elmondanám a lánynak, hogy a bántalmazó kapcsolat egyik jele, hogy ha nem azért csinál valamit, mert neki jó, hanem mert tart a másik haragjától.
Egyébként pedig akkor kell felnőtteset játszani, ha tudja viselni a következményeit, pl. ott, ahol vagyok, fizetek a fogyasztásomért, kiveszem a részem a házimunkából, jah, és minimum megkérdezem a háziakat, hogy mi a véleményük az ottlétemről, nem zavarok-e. Én pl. kellemetlenül érezném magam olyan helyen, ahol nincs elszeparált hely, fürdő, állandóan belebotolnék a szülőkbe, szó szerint az intim szférájukban élnék (nem mindenki lakik kétszintes házban...).
"Viszont én azt látom hogy ilyen lány elcseszi az életét általában"
Milyen lány? Aki nagykorúként a párjánál szokott aludni? Egyáltalán mi köze ennek ahhoz, hogy mit szeretne tanulni? Nem értem az összefüggést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!