Szólnátok a 18-19 éves, de még gimnazista lányotoknak, hogy nem kéne átmennie a pasijához hetente 5-ször aludni?
Őszintén szólva, nem tudom mit higyjek. Olvastam sok hozzászólást pároktól, akik 18-20 évesen költöztek össze, és lehurrogott szülőkről, mert 17 évesen meg merték mondani a jólnevelt gyerekeiknek, hogy mit csináljanak.
Viszont szerintem abszolút nem normális, hogy a lányom barátját június óta nem láttam, de a lányom heti 5x náluk volt, amiből elvárás lett a fiú részéről.
Hát bűzleni nem bűzlik, de én szólnék, hogy félek, a másik család terhére leszel aranyom, meg hát hiányzol is, gyertek néha ide is.
Megtiltani nem tartanám vállalható ötletnek így, hogy eddig hagytad, és el is múlt 18...
Ha a fiú szüleit nem zavarja, és a tanulás rendesen megy neki, felőlem mehetne.
Ha a fiú szüleit zavarja, akkor meg mondják meg a lányomnak, ill. a saját fiuknak.
Mi az hogy elvárás?
Ha a lányodnak így jó és nem “kötelező” neki a dolog, tehát nem az van hogy a fiú duzzog stb ha nem megy, akkor hagynám
Ez a bajom!
A pasi "megharagszik", ha nincs meg a nyári "sztenderd"!
Elmondanám neki, hogy én hogy látom ezt, aztán rábíznám a döntést. Ha elkezdenek romlani a jegyei, akkor biztos hogy változtatunk az 5:2 arányon.
Az pedig nem kérdés hogy terhére van-e a fiú szüleinek, persze hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!