Szólnátok a 18-19 éves, de még gimnazista lányotoknak, hogy nem kéne átmennie a pasijához hetente 5-ször aludni?
Őszintén szólva, nem tudom mit higyjek. Olvastam sok hozzászólást pároktól, akik 18-20 évesen költöztek össze, és lehurrogott szülőkről, mert 17 évesen meg merték mondani a jólnevelt gyerekeiknek, hogy mit csináljanak.
Viszont szerintem abszolút nem normális, hogy a lányom barátját június óta nem láttam, de a lányom heti 5x náluk volt, amiből elvárás lett a fiú részéről.
Kérdezd meg, hogy hozzátok miért nem mennek, lehet lányod úgy érzi zavarna téged.
Kommunikáció.
"A pasi "megharagszik", ha nincs meg a nyári "sztenderd"!"
És?
Ez kizárólag kettőjükre tartozik. Minden párkapcsolat addig tart, amíg mindkét fél akarja.
11-es
Mert szerinted probléma, hogy 2 18-19 éves szexuális kapcsolatot létesít?
Dehogy menekülnek tőlem. Az én anyámat a nagymamám felnőtt, dolgozó, családos nőként is ugráltatta, amikor már nem is az ő kenyerét ette.
Ezért nem akarok beleszólni, de félek, nehogy kihasználják.
Nem csinálhat azt amit akar, de persze ha végzi az orvosit kiváló eredménnyel majd akkor egy szavam sem lenne.
Viszont én azt látom hogy ilyen lány elcseszi az életét általában, nem akar tovább tanulni marad egy érettségivel vagy haszontalan szakra megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!