Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyát,...

Hogyan vegyem rá anyát, pihenésre van szükségem, mert a fáradság miatt balesetet okoztam kis híján?

Figyelt kérdés

Otthon élek a szüleimnél, van mezőgazdasági kisvállalkozás itt vagy havi 100-130 órát dolgozok, a tehenek miatt sokszor hajnali 4:30kor kelek. Itt kint vagyok a 30-35 fokban. Melóhelyem szintén a kint van a 30 fokban vasútnál dolgozok havi 168-180 órákat és teljesen ki vagyok bukva. Éjszakázok is bőven.

A szüleimnek hiába könyörgök aludhassak éjszakai műszak után, azzal fenyegetnek gumicsővel vernek meg. Hiába dolgozok mégis én vagyok a semmirekellő hülye, meg mondják utálnak.

A lényeg, elrontottam egy XY dolgot és majdnem megöltem vele a munkatársaim, ők leordítottak, és hazazavartak, óriási hibát vétettem. Ki vagyok fáradva, pihenni meg nem pihenhettek a szüleim megmondták, 5 percet se, mert megvernek.

Elmondtam nekik a balesetet amiből majdnem halál is lett, egyből hülyegyerek vagy, semmirekelő takarodsz ki anyáddal fejni, meg a melegbe bálákat hordani. Majd ,ha emiatt lesittelnek majd ott fekszel az lesz az életed. Meg csak röhögtek rajtam. A főnököm mondta, majd eldönti mi lesz a sorsom, lehet eltusolja az ügyem.

Bármennyit is dolgozok nem vagyok jó nekik. Amikor egyetemre jártam akkor én voltam a kedvencük, megbuktam most dolgozok szakmunkáskent és szó szerint megmondják már nem is szeretnek. Meg mennyire utálnak amiért 280 nettót kapok, más diplomás meg 5-600 nettókat, meg van aki 800 nettót. Mekkora szégyen vagyok számukra. Munkámat imádom de hulla fáradtan balesetet okozok.

aug. 27. 11:47
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudod megbeszélni a szüleiddel, hogy pihenésre van szükséged?
aug. 28. 14:01
 42/50 anonim ***** válasza:
89%
Nekem valahogy elhihetetlen ez a sztori. Meg az a mondatodat, hogy " A főnököm mondta, majd eldönti mi lesz a sorsom, lehet eltusolja az ügyem." nem nagyon hová tenni. Nem hiszem, hogy ilyet mondana bárkinek is a főnöke.
aug. 28. 14:43
 43/50 anonim ***** válasza:
76%
El is tűnt. Tuti kamu volt a sztori
aug. 28. 15:26
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy sátrat és hálózsákot a következő fizudból és költözz el, a pusztába ha kell. Mire jön a tél, összegyűjtesz annyit hogy kivegyél egy szobát.
aug. 28. 16:15
 45/50 anonim ***** válasza:
14%
Persze, ha nem úgy pattan ahogy te várod 43 as, akkor kamu sztori és támadod! Csúnya dolog! Én is ahogy kiírok egy kérdést 48 éves nőként, kezdi alatta 1-2 troll, hogy tutti trollkérdés meg holnap iskola. Sajnálom, hogy nem vágnak ki már az oldalról!
aug. 28. 16:20
 46/50 anonim ***** válasza:
56%
Ajtódat nem tudod bezárni mikor alszol? Ha nincs rajta zár akkor tegyél rá egyet.
aug. 28. 18:26
 47/50 anonim ***** válasza:
29%
46-os: szerinted az ilyen bántalmazó szülők majd pont hagyják, hogy bezárja az ajtaját vagy hogy zárat tegyen fel? Bemennek ajtóstól, mivel ez az ő házuk. Nagyon álomvilágban élsz.
aug. 28. 18:39
 48/50 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, mi volt ma a munkahelyen? Sikerült a főnöknek "eltusolnija"?
aug. 28. 18:44
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Neked akkor mi a javaslatod a kérdezőnek?

Jó tippeket kapott, pl. a MÁV munkásszálló jó ötlet volt, de bármilyen munkásszálló szóba jöhet. Ezek általában alacsonyabb árral igénybevehetőek, mint egy albérlet, és 280 nettóból ki tudja fizetni. Lehet, hogy a szülők elveszik a fizetését, de meg kell tervezni, hogy pl. szeptember elsején fizetést kap, aznap nem megy haza, nem adja oda nekik, hanem megy egyenesen a munkásszállóra és onnantól vissza se megy.

De ilyen körülményekhez képest jó ötlet a sátrazás is, vagy az ajtó bezárása. Az illetőt saját bevallása szerint felvették az egyetemre, még ha nem is fejezte be, azért biztos nem egy buta ember. Senki nem úgy érti a költözést, hogy rögtön lerak kéthavi kauciót egy önálló lakásra, hanem elkezdi megtervezni a lépéseket, hogy maga mögött tudja hagyni ezt a családot.

aug. 29. 13:05
 50/50 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta kérdező?
okt. 16. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!