Hogyan vegyem rá anyát, pihenésre van szükségem, mert a fáradság miatt balesetet okoztam kis híján?
Otthon élek a szüleimnél, van mezőgazdasági kisvállalkozás itt vagy havi 100-130 órát dolgozok, a tehenek miatt sokszor hajnali 4:30kor kelek. Itt kint vagyok a 30-35 fokban. Melóhelyem szintén a kint van a 30 fokban vasútnál dolgozok havi 168-180 órákat és teljesen ki vagyok bukva. Éjszakázok is bőven.
A szüleimnek hiába könyörgök aludhassak éjszakai műszak után, azzal fenyegetnek gumicsővel vernek meg. Hiába dolgozok mégis én vagyok a semmirekellő hülye, meg mondják utálnak.
A lényeg, elrontottam egy XY dolgot és majdnem megöltem vele a munkatársaim, ők leordítottak, és hazazavartak, óriási hibát vétettem. Ki vagyok fáradva, pihenni meg nem pihenhettek a szüleim megmondták, 5 percet se, mert megvernek.
Elmondtam nekik a balesetet amiből majdnem halál is lett, egyből hülyegyerek vagy, semmirekelő takarodsz ki anyáddal fejni, meg a melegbe bálákat hordani. Majd ,ha emiatt lesittelnek majd ott fekszel az lesz az életed. Meg csak röhögtek rajtam. A főnököm mondta, majd eldönti mi lesz a sorsom, lehet eltusolja az ügyem.
Bármennyit is dolgozok nem vagyok jó nekik. Amikor egyetemre jártam akkor én voltam a kedvencük, megbuktam most dolgozok szakmunkáskent és szó szerint megmondják már nem is szeretnek. Meg mennyire utálnak amiért 280 nettót kapok, más diplomás meg 5-600 nettókat, meg van aki 800 nettót. Mekkora szégyen vagyok számukra. Munkámat imádom de hulla fáradtan balesetet okozok.
Az a gond hogy még ott tartasz hogy anyáddal próbálod megértetni a dolgokat. Ezen már régen túl kéne lenned. Gondolom nem ez az első alkalom hogy nem értette meg a helyzeted.
Már ott kéne tartani hogy költözöl.
Amúgy nem értem hogy miért kérsz válaszokat a problémádra. Már minden eddigi válaszadó leírta hogy az a megoldás ha költözöl, de te szerintem nem is akarsz elköltözni. Te azt akarod hogy anyukád megértsen, tud pihenni.
Olyan pályán futsz ahol nincsen cél, csak fáradsz közbe.
Még mindig anyukád szeretetét keresed ott ahol nincs. Leírhatná itt kétszáz ember hogy a megoldás az hogy elköltözöl meg sem hallanád, mert nem akarod meghallani. Nem akarsz elköltözni.
De nézd a jó oldalát, ha egyszer mégis a börtönbe kötnél ki akkor ott legalább tudsz pihenni, legalábbis jobban mint most. És nem egy elkeserítő szomorú gondolat, hogy a börtönben jobb dolgod lenne mint otthon.
Végén összeesel és tényleg meghalsz végkimerülésben, nem vicc! E
Egyszerűen összeomlik a keringés!
A szüleid ordináré szadista gyilkosok!
Aludd ki magad, amilyen hamar csak tudod, tettess betegséget
Jól van, 4 és fél pipás, nyugodj meg, már 20 szor leírtad, hogy költözzön el! Megszállott módon ismétled magad!
Gondolom ha nem lenne ennyire kimerülve tudna hamarabb es jobban dönteni!
És ha nem borul neked térdre, hogy igenis elköltözöm, szuperjó ötlet, akkor kezded a támadást, hogy troll.
Különben ezen az oldalon mindenkinek ezt ajánlják, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne. Az ember nem azért ír a gyakorira, hogy írja le valaki 20 szor, hogy költözz el, az mindenkinek eszébe jut, hanem sokan azt se tudják megfogalmazni hogy mi a bajuk, nem tudják identifikálni az érzéseiket, belőni hogy min is mennek keresztül, hiaba jön a soros papagáj, hogy költözz el költözz el na nem költözöl 5 percen belül troll vagy! Ez nem segítség!
Ez a fiatalember teljesen tönkre van menve.
Aki őt most bántja, ugatja, az a legnagyobb troll, illetve bocsánat: gazember. Ez már több, mint troll, mert a földón fekvőbe rúg bele. Nem jobb a szülőknél.
Kérdező, én haza se mennék egy hétig, valami padon is kialudnám magam, mert most jó idő van, de mivel az veszélyes, neked azt javaslom, hogy kérd meg egy haverodat, hadd aludhass nála egy hétig. Arra a hétre kérj táppénzt (neked már ezer okod van rá, ami nem is lenne kamu)
Anyádékat @ard le, kerestessenek, a rendőrség úgyse adhatja meg nekik a tartózkodási helyedet, ha nem akarod, mivel felnőtt ember vagy.
Miután kialudtad magad, tiszta fejjel tudsz majd dönteni, hogy hogyan tovább, de egy biztos, haza soha többé ne menj. Max a cuccaidat hozd majd el pár haveroddal (ne egyedül).
De most az az első és legfontosabb, hogy aludjál. Ha ezt nem teszed meg, hamarosan hallucinálni fogsz, összeomlasz mentálisan, aztán a szíved fogja feladni és meghalsz.
Nem viccelek, meg fogsz halni. A legkomolyabban mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!