Hogyan vegyem rá anyát, pihenésre van szükségem, mert a fáradság miatt balesetet okoztam kis híján?
Otthon élek a szüleimnél, van mezőgazdasági kisvállalkozás itt vagy havi 100-130 órát dolgozok, a tehenek miatt sokszor hajnali 4:30kor kelek. Itt kint vagyok a 30-35 fokban. Melóhelyem szintén a kint van a 30 fokban vasútnál dolgozok havi 168-180 órákat és teljesen ki vagyok bukva. Éjszakázok is bőven.
A szüleimnek hiába könyörgök aludhassak éjszakai műszak után, azzal fenyegetnek gumicsővel vernek meg. Hiába dolgozok mégis én vagyok a semmirekellő hülye, meg mondják utálnak.
A lényeg, elrontottam egy XY dolgot és majdnem megöltem vele a munkatársaim, ők leordítottak, és hazazavartak, óriási hibát vétettem. Ki vagyok fáradva, pihenni meg nem pihenhettek a szüleim megmondták, 5 percet se, mert megvernek.
Elmondtam nekik a balesetet amiből majdnem halál is lett, egyből hülyegyerek vagy, semmirekelő takarodsz ki anyáddal fejni, meg a melegbe bálákat hordani. Majd ,ha emiatt lesittelnek majd ott fekszel az lesz az életed. Meg csak röhögtek rajtam. A főnököm mondta, majd eldönti mi lesz a sorsom, lehet eltusolja az ügyem.
Bármennyit is dolgozok nem vagyok jó nekik. Amikor egyetemre jártam akkor én voltam a kedvencük, megbuktam most dolgozok szakmunkáskent és szó szerint megmondják már nem is szeretnek. Meg mennyire utálnak amiért 280 nettót kapok, más diplomás meg 5-600 nettókat, meg van aki 800 nettót. Mekkora szégyen vagyok számukra. Munkámat imádom de hulla fáradtan balesetet okozok.
27 éves férfi vagyok, de amióta nemsikerült az egyetem azóta mindenért szidnak és utálnak.
Sok szülő csak akkor szereti a gyerekét, ha az gazdag és sikeres.
27 éves vagy, több éve dolgozol
Ha nem veszik el a pénzed otthon akkor annyinak kell lennie már hogy el tudj költözni
Lépj le, mert minnél később mész annál többet szenvedsz.
Sehogy nem veszed rá, de nem is kell. Szépen fel kell állni és elköltözni, a mezőgazdasági munkát meg velük együtt otthagyni. Évek óta dolgozol, nyilván van annyi pénzed, hogy egy szobát tudj bérelni, és ha nem robotolsz állandóan az ő vállalkozásukban, akkor időd is lesz, meg nyugdalmad is.
Minden problémád meg fog szűnni; mi a fenéért vagy még ott,és hallgatod?
Miért vagy még ott egyáltalán? Nem vagy szeretve vagy megbecsülve. Inkább ingyen agyonra hajtott munkaerő vagy mint gyermekük. Benned csak azt látják hogy dolgozz nekik. Miért tűröd el? Azt hiszed hogy ettől majd megszeretnek? Hát nem fognak
Költözz el, a saját mentális és fizikai egészséged miatt.
Na bánj olyan mostohán magaddal ahogy a szüleid bánnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!