Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyát,...

Hogyan vegyem rá anyát, pihenésre van szükségem, mert a fáradság miatt balesetet okoztam kis híján?

Figyelt kérdés

Otthon élek a szüleimnél, van mezőgazdasági kisvállalkozás itt vagy havi 100-130 órát dolgozok, a tehenek miatt sokszor hajnali 4:30kor kelek. Itt kint vagyok a 30-35 fokban. Melóhelyem szintén a kint van a 30 fokban vasútnál dolgozok havi 168-180 órákat és teljesen ki vagyok bukva. Éjszakázok is bőven.

A szüleimnek hiába könyörgök aludhassak éjszakai műszak után, azzal fenyegetnek gumicsővel vernek meg. Hiába dolgozok mégis én vagyok a semmirekellő hülye, meg mondják utálnak.

A lényeg, elrontottam egy XY dolgot és majdnem megöltem vele a munkatársaim, ők leordítottak, és hazazavartak, óriási hibát vétettem. Ki vagyok fáradva, pihenni meg nem pihenhettek a szüleim megmondták, 5 percet se, mert megvernek.

Elmondtam nekik a balesetet amiből majdnem halál is lett, egyből hülyegyerek vagy, semmirekelő takarodsz ki anyáddal fejni, meg a melegbe bálákat hordani. Majd ,ha emiatt lesittelnek majd ott fekszel az lesz az életed. Meg csak röhögtek rajtam. A főnököm mondta, majd eldönti mi lesz a sorsom, lehet eltusolja az ügyem.

Bármennyit is dolgozok nem vagyok jó nekik. Amikor egyetemre jártam akkor én voltam a kedvencük, megbuktam most dolgozok szakmunkáskent és szó szerint megmondják már nem is szeretnek. Meg mennyire utálnak amiért 280 nettót kapok, más diplomás meg 5-600 nettókat, meg van aki 800 nettót. Mekkora szégyen vagyok számukra. Munkámat imádom de hulla fáradtan balesetet okozok.

aug. 27. 11:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem bolond, hanem bántalmazott. De ha megbolondult volna ebben a környezetben, az se csoda.
aug. 27. 17:51
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt ugye tudod hogy a szüleid hazudnak? Nem kell senkit gumibottal verni ha nem dolgozik, nem lusta féreg az ember ha éjszakás műszak után lefekszik aludni nappal stb

Ha kiskorú lennél, és így bánnának veled már régen kiemeltek volna a családból, és szüleidet pedig elítélték volna bántalmazásért és veszélyeztetésért.

Mennyire van báráti társaságod? Ennyi munka mellet ha magadra nincs időd akkor eléggé izolált lehetsz szociálisan is

aug. 27. 17:56
 33/50 anonim ***** válasza:
92%
De érdekes hogy a költözéses tanácsokra nem reagál
aug. 27. 19:20
 34/50 anonim ***** válasza:
20%
Mert nem az az első most, hogy költözzön, hanem az, hogy ALUDJON.
aug. 27. 19:24
 35/50 anonim ***** válasza:
47%
Otthon nem tud aludni. Illetve tudna, ha férfi lenne, de nem az, hanem csecsemő. Azt meg ugye te se gondolod komolyan, hogy az utcán. Barátja meg nincs. Az ilyennek nincs.
aug. 27. 19:30
 36/50 anonim ***** válasza:
90%
34 akkor nem érted mit írt. Otthon nem tud aludni. Költöznie kellene hogy ne dolgoztassák és pihenhessen
aug. 27. 19:31
 37/50 anonim ***** válasza:
90%
Nem értelek, itt panaszkodsz (megértem, mert borzalmas lehet), mindenki írja, hogy "költözz el", de ezekre nem reagálsz
aug. 27. 22:56
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Költözéses troll megint beindultál ismétled ugyanazt
aug. 28. 06:18
 39/50 anonim ***** válasza:

Hát feküdj le, és hagyd, hogy megverjenek a gumicsővel. Utána feljelented őket és ha szerencséd van, lecsukják mind a kettőt és lesz nyugi otthon végre.

Amúgy akár kamu, akár nem, van ilyen havernőm, ha éjjel dolgozik, azt úgy kezeli az egész tágabb családja, hogy ő nappal ráér. 2-3 óra alvásokkal hozza-viszi a gyerekeket különórákra, a kocsit szervízbe, a nagyit a teszkóba, agyrém.

aug. 28. 11:00
 40/50 anonim ***** válasza:
61%
Esetleg nem tudsz elköltözni?
aug. 28. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!