Ti mit szoktatok csinálni ha már stresszesek, idegesek vagytok és egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, relaxálásra van szükségetek?
Gondolok itt sétára, valamilyen kiruccanásra, otthoni programra stb.
Én mostanában egy sétát és egy kis kávézgatást terveztem az egyik barátommal, érzem hogy jó lenne már kikapcsolódni és nem agyalni a sok hülyeségen ami mostanában megy.
Ti ilyenkor mit tesztek? :)
A legjobb elvinni a kutyust sétálni. Figyelni mennyire érdekli őt minden. És a séta okozta benne felszabaduló öröm, téged is megérint.
Ha meglátja a pórázt, már örömében ficánkol, nem egyszerű rátenni a pórázt. Azután ugrál rád, így köszöni meg, hogy együtt töltjük az időt.
Uuu, köszönöm a válaszokat :)
Ezek közül én is sok mindent csinálok még, leginkább animéket szoktam nézni, illetve ha úgy adódik én is elviszem egy körre a kutyust. Mondjuk az a fajta csavargás amit az egyik válaszoló említett még soha nem jutott eszembe, de mehetünk ketten is ha nincs ellenedre. xD Aztán sétálhatnánk egyet este mikor már leesett a hó, nagyon hangulatos tud lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!