Kinek esne most jól egy váll -és nyakmasszás? Mikor szoktátok azt érezni, hogy nagyon szükségetek lenne rá?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 13:16
1/50 anonim válasza:
Nekem jól jönne. Most szokom érezni :)
5/50 anonim válasza:
Nekem. Én kb 0-24-ben ezt érzem, mert az iskolába állandóan ilyen 10 kilós táskát kell cipelni...Ahj mit meg nem adnék, ha valaki most tényleg megmasszirozna T_T
6/50 anonim válasza:
én csinálni szeretem bármikor bármeddig ... most is csinálnám ha lenne kinek!!! 19/L :D
7/50 anonim válasza:
Utolsó, átszaladok akkor hozzád! :D
8/50 anonim válasza:
Húúú 6-os köthetnénk "bartel" üzletet! Én gyógymasszőr vagyok, de magamat sajnos nem tudom megmasszírozni, pedig nagyon rám férne! :)
9/50 anonim válasza:
Elég stresszes vagyok most, úgyhogy mit meg nem adnék egy jó masszázsért! :/
19/L
10/50 anonim válasza:
Nekem, de olyantól, aki ért is hozzá. Volt már olyan barátnőm, aki teljes önbizalommal állt neki, hogy ő bizony ért hozzá. Pár perc után megkértem, hogy inkább hanyagoljuk, mert nem ment neki a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!