Anyukák! Nektek is szükségetek van 1 kis kikapcsolodásra? Vagy csak én vagyok nagy igényü? Bövebben lent. Kicsit hosszu
Tegnap a párom segitett 1 kicsit a kaja körül(felvágta a hust) közben eszembe jutott h valami kéne a boltbol.Kérdi lemész?Mondom le.Csak h én a baba nélkül akartam (3 hos) erre azt mondta h vigyem magammal.Na akkor 1 picit elpattant bennem valami.
1: egyedül gyorsabb lett volna mert a babakocsit nem kellett volna elöcincálnom
2:Nem hiszem el h 10 percet nem tudott volna együtt tölteni a gyerekkel
3: 10 perc friss levegö nekem nem jár a gyerek nélkül?
Amugy is ha itthon van akkor is nekem kell lenni a babával és nagyon rossz h nincs 10 percem magamra.Imádom a lányom de nekem 10 perc nem jár?
Szia!
ABSZOLÚT igazad van, és ne hagyd magadat ebben a kérdésben!!! Nálam ugyanez van, hogy már néha szétunom a fejem a 4 fal között, csak annyi a különbség, hogyha a férjem itthon van "természetesnek" veszi, hogy ő vigyáz a babára, míg leszaladok pl. boltba. Nekünk is jár a 10 perc, amikor kicsit elfeledkezhetünk magunkról , ne tegyél le erről!!:)
Hát én nem mondom,hogy nem jár kikapcsolódás egy anyukának is gyerek nélkül,de nekem már évek óta nincs ilyen.
A harmadikkal vagyok gyesen,teljesen magam látom el a háztartást,ezt értsd úgy,hogy helyettem még sosem vágta fel a férjem a húst,és én vásárolok be legtöbbször úgy,hogy a 2 kicsit viszem magammal.Az otthon minden teendőjével magamra vagyok utalva teljesen.és a 3 gyerek is az én feladatom.A férjemnek semmire nincs ideje a munkája mellett,még játszani is keveset tud a gyerekekkel.
De ez van,mi vállaltuk,és imádom Őket.Nemsokára megnőnek,akkor meg majd hiányozni fog,hogy nem kell állandóan dencölgetnem Őket.Én imádom ezt a feladatot,bár sokan semmibe nézik ezt a 24 órás munkát.
Nálunk odáig fajult a helyzet, hogy majdnem válás lett belőle. A férjem is azon az állásponton volt, hogy neki a munkán kívül semmi más dolga. Itt nem csak a gyerekfelügyeletre gondolok, hanem arra, hogy a villanykörtét is nekem kellett cserélni, Mert ő annyit dolgozik. Tény, hogy 12 órázik, de van hogy 5-6 napot itthon van. Nem igaz, hogy akkor egy kicsit nem lehet segíteni. Nagyon elegem lett, hogy minden rám hárul, ő meg csak a száját húzta ha 12 helyett 12:30ra volt ebéd.
Aztán a sarkamra álltam. Hosszú hosszú veszekedések után erőt vettem magamnak, hogy vagy változtat, vagy végeztem vele, mert bőven elég nekem 1 "gyerek". Persze jöttek megint az ígéretek (amiket már ezerszer hallottam) de hajthatatlan voltam. Volt 2 hét ami nagyon nehéz volt, de megérte, mert újra felhőtlen a házasságunk és tényleg megosztunk mindent, nem csak a jót, de a feladatokat is. Igenis jár a kikapcsolódás neked is hiszen ő is ott volt amikor az a gyerkőc megfogant és ő is felelős érte, sőt mint családfenttartó érted is. Ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!