Mennyi penz kell kb egy elsö babahoz? Nektek mennyi penzre lett volna/volt szüksegetek az elsö babahoz?
Ha senkitől a családban nem kaptok semmit és ajándékba se pl. egy járókát innen onnan akkor úgy
negyed és félmillió ft között megoldható.
1.000.000Ft
Ha semmid nincs. Mondjuk ebben szüles is, vizsgälatok is benne vannak.
tehat kb az lenne az idealis, ha 1 milliot felre tudnek tenni (te jo eg....), es akkor valoszinüleg nem erhetne meglepetes?
(persze, amugy biztos kapunk is innen-onnan, de addig ott is összejöhet meg gyerek, ezzel nem kalkulalhatok)
Hät, Te irtad, hogy nem a legolcsobb kell. Mi ugyanigy voltunk. 250-et irreälisan alacsonynak tartom, ilyen ärak mellett:
Babakocsi: ca.100.000Ft
Legzesfigyelö: ca. 30.000Ft
Merleg: ca.10.000Ft
Ergonomikus käd: ca.10.000Ft
....
Csak hogy egy pär peldät lässunk, miböl is jön ki az 1 milla. (es ezek nem a felsö kategoriäs cuccok!)
Elös voltam!
Persze, ilyenkor (ha teheti) az ember nem sajnälja a penzt. Fülig erö szäjjal fizettünk mindig. :)
Igen, jol lätod...:)
VG aus Köln
Nálunk ilyen nagyobb kiadások voltak:
Szobájába bútor (ifjúsági, tehát jó pár évig nem kell lecserélnünk) 170.000
Ágy 140x70-es, átalakítható, ez is jó pár évig elég 22.000
Babakocsi (3in1, már megbántam, elég lett volna egyszerűbb) 80.000
Légzésfigyelő + pelenkazárós kuka 28.000
Ruhákra kezdetnek (sajnos nem kaptunk sehonnan, így mindent meg kellett vennem) kb. 30.000 Ft-ot költöttem.
Textil pelenka kb. 5-6000
Pelenkázó lap 3.500
Cumisüveg készlet + bimbóvédő, sterilizáló, cumisüveg-mosó, cumisüveg-melegítő össz. kb. 18.000
Első gyógyszertári vásárlás kb. 5000
A többi gyakorlatilag apróság, de így is elég sok volt, a már említetteken kívül biztos elköltöttem még vagy 50.000 Ft-ot pelenkára, nedves törlőre, alvós kütyüre, cumira, stb. Plusz a folyamatos vásárlásokkal összesen lehet azt mondani, hogy fél millát biztos elköltöttünk összesen az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!