A baba megszületése után az anyósod mennyire erőltette rátok magát? Tiszteletben tartotta, hogy szükségetek van-e rá, vagy a saját feje után ment?
Az enyém az első gyerek születés után itt volt már másnap és nálunk volt kb. egy hétig.
Halálra idegesített ezt így kell ezt úgy kell jött az ezer éves tudásával.
De fürdetni nem segített, mert nem tudom hogy kell... tesóm fürdette (3 gyereke van) az ő tanácsait amik nem a kőkorszakból valók megfogadtam..
Szóval itt volt de minek.
Most ősszel érkezik a második baba természetesen megint szeretne jönni én nem szeretném de a férjem rám erőszakolta mondván akkor az én anyám sem jöhet aki mellesleg itt lakik 50 méterre, nem osztja az észt és nem alszik itt napokig....
Szóval nálunk ez lesz már előre görcsbe rándul a gyomrom...
Pedig én úgy érzem a férjemen kívül nem kell segítség.
Szegény utolsó, nem lehet könnyű!
A férjed miért nem érti meg,hogy ha szülsz utána jólesik egy kis nyugalom?
mert a pasik nem szülnek gyereket, azért!!!!
nulla empátia.
Semennyire. Sosem jön, mert állandóan azt hiszi, hogy épp zavar. Nem telefonál, mert azt hiszi, zavar minket. Pont ez az idegesítő benne, kb könyörögni kell neki, hogy jöjjön át unokázni. 20 hónap alatt itt volt vagy 4-szer.
Ha mi megyünk át, úgy kell rászólni, hogy nyugodtan játszhat a lányunkkal. Akkor meg attól fél, hogy csinál valamit, amitől elkezd sírni.
Tiszta para nő, halál idegesítő.
Bár inkább ilyen legyen, mint a mindenbe beleugatós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!