. Volt két méhen kivüli terhességam és sajnos el távolitották a pete vezetékeimet de szeretnénk babát hosszu procedura? és mijen visgálatok szükségesek és menyi esélyünk van, a babához amugy minden rendbe van velünk, mert már van egy gyerekünk .
Egyik ismerősömnek 2 babája is született már így, szóval egyáltalán nem reménytelen a dolog, mégha sokat is kell rá várni, megéri :)
Sok sikert kívánok!
Sógornőm első terhessége sajnos méhen kívüli volt, így neki is eltávolították az egyik petevezetékét. De miutá már lehetett ismét próbálkozni, szedte előtte 3 hónapon át az elevitet és (nem tudom, hogy ez segített e de végül simán teherbe esett). Gondtalanul zajlott a terhessége, és eggyidős gyerekeink vannak. Azóta én megint kismami lettem, ismét szülni fogok remélhetőleg 2 hét múlva. Idő közben sógornőm is terhes lett, és megint egyszerre vártuk a babáinkat, de sajnos az ő babája megint elment, természetes úton sajnos elvetélt...:(
Most pár hónap kényszerszünetet kell tartania, de utána remélhetőleg összejön nekik ismét. Nagyon aggódom érte, de ha neki sikerülhet, akkor neked is menni fog, csak ne akard görcsösen. Szorítok neked is! Sógornőmnek meg ismét javasoltam a terhesség tervezésekor az elevitet. Remélem hallgat megint rám egy picit.
Jelentkezel egy klinikán, vagy a Kaáliba. Ott várni kell az első elbeszélgetésig, onnantól viszont bekerülsz a rendszerbe és gyorsan megy minden. Nekünk onnantól a következő hónapban mehetett a lombik,a beszélgetés utáni hónapban megcsináltak minden vizsgálatot és a következó menszesz után már indult is a buli.
Nekem mindkét esetben a 3. beültetés sikerült (egyébként ténylegesen is 30% az esélye), igy fél év múlva már terhes voltam.
Azóta 3 lombik gyerekem van.
Javaslom, hogy mielőbb kérj időpontot, mert arra sajnos várni kell. Utána már jobban pörögnek az események majd.
Első vagyok. Megértettem a kérdést, arra válaszoltam.
Az ismerősömnek is csak lombikkal lettek babái. De gondoltam ez egyértelmű volt hiszen a kérdező erre kérdezett rá.
Sajnálom, hogyha félreérthető voltam.
22:24
Nem a kérdező válaszára gondoltam hanem a harmadikéra aki egyértelműen többesszámban írt az előző válaszolókról, tehát rólam is.
Jobban oda kéne figyelni mielőtt bárkit is leszólsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!