Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Nektek is szükségetek...

Anyukák! Nektek is szükségetek van 1 kis kikapcsolodásra? Vagy csak én vagyok nagy igényü? Bövebben lent. Kicsit hosszu

Figyelt kérdés

Tegnap a párom segitett 1 kicsit a kaja körül(felvágta a hust) közben eszembe jutott h valami kéne a boltbol.Kérdi lemész?Mondom le.Csak h én a baba nélkül akartam (3 hos) erre azt mondta h vigyem magammal.Na akkor 1 picit elpattant bennem valami.

1: egyedül gyorsabb lett volna mert a babakocsit nem kellett volna elöcincálnom

2:Nem hiszem el h 10 percet nem tudott volna együtt tölteni a gyerekkel

3: 10 perc friss levegö nekem nem jár a gyerek nélkül?

Amugy is ha itthon van akkor is nekem kell lenni a babával és nagyon rossz h nincs 10 percem magamra.Imádom a lányom de nekem 10 perc nem jár?

2009. okt. 26. 09:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 10.45-ös a ti kapcsolatotok lenne az ideális és a normális.Szerintem sokan szeretnénk mi is ilyet.Köszönöm lányok a válaszokat és a megértö szavakat.Azt hiszem le kell ülnöm apával beszélgetni csak félek h csak veszekedés lesz belöle.Én elég konfliktus kerülö alkat vagyok de ha veszekedek akkor nagyon.Remélem nálatok is rendezödni fognak a dolgok.Remélem nálunk is.
2009. okt. 26. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Szia.Teljesen igazad van.Nekünk is jár egy kis szünet!Nem rég én is hasonlón akadtam ki.A párom sokat segít, játszik a gyerekkel amíg én a dolgomat végzem, mosogatás, rendrakás, főzés.Csak azt felejti el, hogy anyának is járna egy kis kikapcsolódás, amikor csak magával törődik, mert ugye ezek nem azok.Volt/van ebből vita, mert sokszor kiborulok e miatt.A férfiak természetesnek veszik, hogy a gyerek anyáé.

Állj a sarkadra, én is azt fogok!

2009. okt. 26. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
10.07-es vagyok.mázlista vagyok én is,olyan mint amit itt irt egy csajszi.sok ilyen apuka van,nem csak mi vagyunk ilyen jó helyzetben,de sok olyan is hogy tök természetesnek veszik,hogy anya és gyerek 1 test.remélhetőleg változni fog a helyzet.próbáld meg bevonni a gyerek körüli teendőkbe,hogy érezze hogy neki is van egy lánya nem csak neked.de nem biztos,hogy bántani akar,csak nem tudja ilyenkor mi zajlik le egy nőbe,és ha hangosan nem kommunikálunk akkor téves következményeket vonnak le.a gáz akkor van, ha beszélgetés után is igy reagál.
2009. okt. 26. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Szomorú, hogy ilyen sokat kűzdünk ezzel a problémával. Próbálj meg leülni beszélni a pároddal erről, míg el nem fajul a helyzet. Ahogy múlik az idő, s te nem kapod meg azt, ami neked is rá, nagyon ki fogsz borulni. Ráadásul a gyerkőcnek is jó, ha az apja is foglalkozik vele, s nem állandóan anyukájával van. Nálam ugyanez a probléma, csak már 1 éves a fiam, s még nem mehettem el sehova nélküle! Viszont a gyerek nem is hallgat az apjára egyáltalán, nincs el vele még öt percet sem.

Drukkolok Neked, hogy meg tudjátok oldani ezt a problémát, mindannyiótok érdekében.

2009. okt. 26. 14:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki válaszolt.Köszönöm a kedves szavakat is.Az az igazsághoz tartozik h a házimunkába besegit csak a kislánnyal nincs el.Nem tudom talán fél attol h nem tud vele mit kezdeni.Jó játszik vele néha de az a baj h én nem tudok 10 percet egyedül tölteni mert ha megnyekken kicsi akkor elvárja h abban a pillanatban ott teremjek.Mert ha nem ugy néz mintha gyilkolnék.Másrészt én probálom be vonni a dolgokba de ö nem akar mert éppen nincs kedve vagy fáradt.Még 1x köszönöm a tanácsokat és a kedves szavakat.
2009. okt. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!