Anyukák! Nektek is szükségetek van 1 kis kikapcsolodásra? Vagy csak én vagyok nagy igényü? Bövebben lent. Kicsit hosszu
Tegnap a párom segitett 1 kicsit a kaja körül(felvágta a hust) közben eszembe jutott h valami kéne a boltbol.Kérdi lemész?Mondom le.Csak h én a baba nélkül akartam (3 hos) erre azt mondta h vigyem magammal.Na akkor 1 picit elpattant bennem valami.
1: egyedül gyorsabb lett volna mert a babakocsit nem kellett volna elöcincálnom
2:Nem hiszem el h 10 percet nem tudott volna együtt tölteni a gyerekkel
3: 10 perc friss levegö nekem nem jár a gyerek nélkül?
Amugy is ha itthon van akkor is nekem kell lenni a babával és nagyon rossz h nincs 10 percem magamra.Imádom a lányom de nekem 10 perc nem jár?
Szia.Teljesen igazad van.Nekünk is jár egy kis szünet!Nem rég én is hasonlón akadtam ki.A párom sokat segít, játszik a gyerekkel amíg én a dolgomat végzem, mosogatás, rendrakás, főzés.Csak azt felejti el, hogy anyának is járna egy kis kikapcsolódás, amikor csak magával törődik, mert ugye ezek nem azok.Volt/van ebből vita, mert sokszor kiborulok e miatt.A férfiak természetesnek veszik, hogy a gyerek anyáé.
Állj a sarkadra, én is azt fogok!
Szomorú, hogy ilyen sokat kűzdünk ezzel a problémával. Próbálj meg leülni beszélni a pároddal erről, míg el nem fajul a helyzet. Ahogy múlik az idő, s te nem kapod meg azt, ami neked is rá, nagyon ki fogsz borulni. Ráadásul a gyerkőcnek is jó, ha az apja is foglalkozik vele, s nem állandóan anyukájával van. Nálam ugyanez a probléma, csak már 1 éves a fiam, s még nem mehettem el sehova nélküle! Viszont a gyerek nem is hallgat az apjára egyáltalán, nincs el vele még öt percet sem.
Drukkolok Neked, hogy meg tudjátok oldani ezt a problémát, mindannyiótok érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!