Mi bajom lehet? Mostanában sok pihenésre van szükségem. 19/F
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 23:26
2/9 anonim válasza:
Ez így sok minden lehet. :D Én általában stresszes, depresszív időszakokban vagyok így. De hogy te miért azt így senki nem fogja neked megmondani ennyi alapján.
3/9 A kérdező kommentje:
Mint a medve a barlangban, úgy szeretek aludni.
2020. okt. 6. 23:30
4/9 anonim válasza:
én a hideg-meleg frontok miatt voltam ilyen az elmúlt 1-2 hétben, szinte nem csináltam semmit munkán és alváson kívül, pedig nem valami kimerítő a munkám se..
5/9 A kérdező kommentje:
Az időjárás tényleg szerepet játszhat.
2020. okt. 6. 23:32
6/9 anonim válasza:
"Mint a medve a barlangban, úgy szeretek aludni."
Lehet tényleg csak az időjárás viselte meg a kis szervezetedet. xd
8/9 anonim válasza:
Nekem vashiányos vérszegénységre mutatott rá igy egy vérvételem
Mivel 2,4 lett a vasam étrend váltás gyogyszerek.
És meg kell valljam nem kell 8ora alvás után még 5öt aludni v három erös pressot innom h éljek
9/9 anonim válasza:
Ez ilyen őszi fáradtság lehet. Én is alug élek. Mióta bejött a borús, esősebb, hidegebb idő, csak aludnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!