Mit gondoltok az olyan szülőkről, akik a gyerekükkel kapcsolatosan mindent szeretnének a lehető legolcsóbban megúszni, míg saját maguknak a legdrágább dolgokat veszik meg?
Magamnak is, gyereknek is turkálóból van szinte minden. Számomra így fenntartható, környezettudatos, ár-érték arányos. Nem vennék még a Tescoban sem öt-tízezerért babaruhákat. Szerintem nonszensz.
Az üdítős példádra - nekem ez helytelen szülői magatartás. Erőfitogtatás, zsarnokos viselkedés, a gyerek lenyomása. "Nekem jár a jobb, mer'én teremtem elő az árát, te iszod az olcsót, majd ha keresel, akkor vehetsz, amit akarsz." Gondolom, másban is ilyen partner a szülő. Szocializmusból ittragadt, amíg az én kenyeremet eszed, én házamban laksz típusú önkényes zsarnokok viselkednek így.
Szerintem gáz. Én is látok ilyet a környezetemben. Leginkább anya-lánya viszonylatban. Én mindig arra gondoltam, hogy a nő féltékeny a saját lányára.
Az ilyen nők mindig csinosak, sokat foglalkoznak a külsejükkel, sokat költenek ruhára, sminkre, stb. Gyereküknek meg sokszor az alap ruháik, cipőik sincsenek meg. Hajápolási és bőrápolási termékekről már nem is beszélve.
Tiniként miért kellene neked 200 ezres telefon???
Hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!