Van itt olyan, vagy ismertek olyan embert, aki nem tartja a kapcsolatot a saját testvérével?
Milyen okból?
Ez normális?
Mit lehet tenni, ha a testvér egyáltalán nem nyitott?
En a batyammal nem beszelek egyaltalan, max akkor talalkozunk, ha hazamegyek kulfoldrol.
Gyerekkent sokszor megvert, es sohasem volt semmilyen viszony kettonk kozott, meg annyit sem mondtunk egymasnak hogy szia!
O 6 evvel idosebb nalam es en lany vagyok.
A férjem a bàtyjával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot. Kb 30 éve nem is találkoztak.( Én nem is ismerem).
Féltestvérek, a bátyja utálja a férjemet, mióta megfogant, mert az ő szülei elváltak, és az apukája ( aki már rég nem él, őt sem ismertem), és összejött mással, ő a férjem anyukája, az anyósom. Sajnos csak 4 évig voltak egy pár, mert apuka meghalt:( De a gyűlölet amit a bátyja érez, megmaradt. Erről az oldalról van egy nővére is, vele nagyon ritkán beszélnek. Ő pl nem gyűlölködik.
Van még 2 lány-féltestvér az anyuka részéről. Velük többet találkozik, de nem szoros a kapcsolat. Messze laknak, ritkán találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!