Nem sokkoló ezen a videón a gyerekek reakciója?
Igen, ez a tojásfeltörős videó, amikor kihívásból a szülők a gyerekeik homlokán törték fel a tojást.
Nem szép, tudom, nem szabad ilyet csinálni, jó is, hogy már lejárt ez a prank.
De ami ennél is félelmetesebb, az a gyerekek reakciója ezen a videón. Van, amelyik egyenesen az anyja arcába borítja a tojásostálat. Na, ez már túlmegy mindrn határon.
Igen, ez egy prank, nem a legszebb, rendben van, de a szülők nem verték meg a gyereket, semmi bántódása nem esett egyiknek sem, mégis agresszíven lépnek fel a SZÜLŐ ellen.
Nem tudom, hogy merik és milyen nevelést kaptak ezek, de hogy jót nem, az biztos.
Ez egy vicc volt, egy rosszabb fajta, de vicc, viszont ezek után viccen kívül akkora pofont érdemelnének visszakézből, hogy lerepülnének a székből.
Mikor lettek a gyerekek ennyire merészek, hogy ilyeneket mernek csinálni egy ÉDESANYÁVAL?
29
Pont hogy mi tudjuk a jelentésüket.
Az alázat és tekintélytisztelet pl csak példamutató erkölcsi vonatkozásban értelmezhető pozitívan. Itt pont hogy negatív.
32-es: én már régi gyerek vagyok, nem mai huszonéves.
Az én anyám már nem is él. Nem tett ki semmit a netre az én gyerekkoromban, mivel akkor még nem volt internet, max külföldön, vagy ott se, ezt nem tudom. Magyarországon biztos nem volt, a nettermek is jóval felnőttkoromban jöttek be, s akkor még vezetékes internete se volt otthon sokaknak, nemhogy okostelefonja. Fel se találták még akkor. A Szmenával fotóztunk, később a modernebb tekerőssel, s amikor bejött a színes filmtekercs, ünnep volt, ha a 36-osat tudtuk megvenni bele, nem a 24-eset.
De problémáink nekünk is voltak, csak más jellegűek. Volt rossz időszaka anyámnak is, kaptam tőle eleget. Nem a neten égetett le, hanem az egész család előtt. Ilyen is volt. Mégis azt mondom, hogy bárcsak még tenne akár ilyeneket is, csak itt lenne, csak élne. És örülök, hogy soha nem adtam neki vissza.
35
Az ilyenek sírják vissza a népkínzó diktátorokat is...
"Nem támadták meg, nem kell megvédeni magát."
Csak erőből fejbe lettek csapkodva, TOJÁSSAL
"Másnap viszont elköltözhet."
Igen, egy kb 10 éves?
Kérdező, te beteg vagy ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!