Itt kinek van igaza?
Huu de szemét vagy kérdező, mert a szüleid nélkül mentél osztálykirándulni meg a nagyszüleidhez hát milyen gyerek vagy te?
Szegény szüleid..
Emlékszem mennyire gáznak tartottam, amikor 24 évesen találkoztam a volt osztálytársammal és a szüleivel, akik éppen hármasban indultak 25. évfordulós tengerparti nyaralásra.
Teljesen jogos, ha elmennek nélküled. Így jártál. Menj a nagyihoz addig.
Talán azért a felháborodásod, mert nem visznek magukkal a tengerpartra?
Hány éves vagy te?
Elképesztően önző vagy. Szegény szüleid jól elrontották a nevelésedet, ha neked nem természetes az, hogy a pároknak ugyanúgy jár a gyerekek megszületése után is a külön élmény, a kikapcsolódás kettesben, nagyon is szükséges a kapcsolatuk kiüresedése, elsivárosodása megelőzésére akár egy kétszemélyes tengerparti nyaralás is.
Addig örülj, amíg a szüleidnek erre igénye van, mert ez az mutatja, hogy szeretik egymást és pl nem a váláson törik a fejüket, mint a házaspárok több, mint 50%-a.
A szülőknek van igaza. Majd elmentek együtt is egyszer, de nekik is joguk van pihenni kettesben és nyaralni anélkül, hogy a gyerekeket kellene körbe ugrálni. Mi tesóimmal anno rendes kampányt folytattunk, hogy menjenek már el kettesben is, mi elleszünk otthon (ekkor én már nagykorú voltam, tesóim még kiskorúak).
Így is csak arra tudtuk őket rávenni, hogy egy-egy napokra menjenek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!