Itt kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szüleim közölték, hogy ősszel szeretnének elmenni kettesben nyaralni pár napra. Sosem volt még ilyen, mindig mindehova együtt mentünk. (Nyilván volt olyan, hogy a tseóimmal elmentük nagyihoz és akkor ők itthon voltak ketten.) Én nagyon kiborultam, és akkor nekem mondták ,hogy ez önző viselkedés, mert a szülőknek is jár a pihenés. Én mindig is megvetettem azokat, akik a gyerekeik nélkül mentek nyaralni. Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert ez szerintem nagyon gáz. Én minidg is hálás voltam Istennek, hogy nekem olyanok a szüleim, hogy sokat vannak velünk, de ez most nagyon szíven ütött.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező de te soha sehova nem mentél még a szüleid nélkül? Pasizni/csajozni bulizni haverozni se? mert ha igen akkor önző és megvetendő vagy
jún. 9. 13:29
 2/42 A kérdező kommentje:
Osztálykirándulás, vagy nagyszüleim. De Balatonnál messzebb egyikkel sem. És nem lenne bajom, ha nem tengerhez mennének. (Felőlem menjenek Balatonhoz vagy Egerbe vagy bánom is én, de ne szállodába meg ilyan helyekre)
jún. 9. 13:31
 3/42 anonim ***** válasza:
81%
😂😂😂😂😂😂😂
jún. 9. 13:33
 4/42 anonim ***** válasza:
90%
A szüleid döntése teljesen jogos és undorító, hogy mennyire hálátlan és követelőző vagy.
jún. 9. 13:33
 5/42 anonim ***** válasza:
93%

Huu de szemét vagy kérdező, mert a szüleid nélkül mentél osztálykirándulni meg a nagyszüleidhez hát milyen gyerek vagy te?

Szegény szüleid..

jún. 9. 13:35
 6/42 anonim ***** válasza:
95%
Nos, okulj az esetből, és te majd vidd magaddal mindig a gyerekeidet.
jún. 9. 13:53
 7/42 anonim ***** válasza:
97%

Emlékszem mennyire gáznak tartottam, amikor 24 évesen találkoztam a volt osztálytársammal és a szüleivel, akik éppen hármasban indultak 25. évfordulós tengerparti nyaralásra.

Teljesen jogos, ha elmennek nélküled. Így jártál. Menj a nagyihoz addig.

jún. 9. 13:58
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért a felháborodásod, mert nem visznek magukkal a tengerpartra?

Hány éves vagy te?

jún. 9. 14:13
 9/42 anonim ***** válasza:
86%

Elképesztően önző vagy. Szegény szüleid jól elrontották a nevelésedet, ha neked nem természetes az, hogy a pároknak ugyanúgy jár a gyerekek megszületése után is a külön élmény, a kikapcsolódás kettesben, nagyon is szükséges a kapcsolatuk kiüresedése, elsivárosodása megelőzésére akár egy kétszemélyes tengerparti nyaralás is.

Addig örülj, amíg a szüleidnek erre igénye van, mert ez az mutatja, hogy szeretik egymást és pl nem a váláson törik a fejüket, mint a házaspárok több, mint 50%-a.

jún. 9. 14:28
 10/42 Katona Dius ***** válasza:
87%

A szülőknek van igaza. Majd elmentek együtt is egyszer, de nekik is joguk van pihenni kettesben és nyaralni anélkül, hogy a gyerekeket kellene körbe ugrálni. Mi tesóimmal anno rendes kampányt folytattunk, hogy menjenek már el kettesben is, mi elleszünk otthon (ekkor én már nagykorú voltam, tesóim még kiskorúak).

Így is csak arra tudtuk őket rávenni, hogy egy-egy napokra menjenek el.

jún. 9. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!