Itt kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szüleim közölték, hogy ősszel szeretnének elmenni kettesben nyaralni pár napra. Sosem volt még ilyen, mindig mindehova együtt mentünk. (Nyilván volt olyan, hogy a tseóimmal elmentük nagyihoz és akkor ők itthon voltak ketten.) Én nagyon kiborultam, és akkor nekem mondták ,hogy ez önző viselkedés, mert a szülőknek is jár a pihenés. Én mindig is megvetettem azokat, akik a gyerekeik nélkül mentek nyaralni. Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert ez szerintem nagyon gáz. Én minidg is hálás voltam Istennek, hogy nekem olyanok a szüleim, hogy sokat vannak velünk, de ez most nagyon szíven ütött.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
74%

#29 vagyok.

Ha a gyerek már elmúlt 3 éves, simán aludhat pár napot a nagyszüleinél, miközben a szülők kettesben elutaznak valahová.

Innentől számomra kamunak tűnik, hogy egy minimum kamaszkorú fiatal számon kéri a szüleitől ezt.

"Én minidg is hálás voltam Istennek..."

Ez a mondatrész csak tovább erősíti, hogy ez kamu. Rakott bele egy kis vallásos szószt is, hogy a dühös ellenvéleményt írok a vallásos embereken is köszörüljék a nyelvüket és legyenek olyan megjegyzések, amik kb. úgy hangzanak, hogy minden vallásos ember olyan ostoba, mint a kérdező. Ez utóbbi egyébként eddig nem jött be, úgy látom, de a cél elég nyilvánvaló.

jún. 10. 09:11
 32/42 anonim ***** válasza:
10%

31, nem kell hároméves korig várni. Az enyém 1,5 volt, amikor a lakásfelújítás miatt a mamáéknál volt 4 napot. Előtte is sokat voltak együtt, konkrétan születéstől kezdve anyósom mellettem volt 3 hétig. Rendszeresen mentünk el esti programra a férjemmel, olyankor ők fürdették és fektették. Barátságos, nyitott és törődő gyerek lett belőle, elvan mindenkivel.

Amúgy egyetértek, valszeg kamu a kérdés vagy ennyire életképtelen nyomorék a kislány.

jún. 10. 10:42
 33/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok önző, csak várjanak még szerintem pár évet, amíg mindannyian nagykorúak leszünk es utana mehetnek felolem
jún. 10. 20:12
 34/42 Katona Dius ***** válasza:
90%
Persze, és a farok csóválja a kutyát.
jún. 10. 20:49
 35/42 anonim ***** válasza:
87%
Miért várnának addig, amíg nagykorú leszel? Nem tudsz nélkülük elaludni, vagy mi van? Szakadj már le róluk, kérdező. Megfojtod őket és a végén majd csak lesel, hogy azon melóznak, minél kevesebbet legyél a közelükben, ha egyszer végre kipaterolhatnak otthonról.
jún. 10. 21:01
 36/42 anonim ***** válasza:
87%
Miért, még pelenkát kell rajtad cserélni, vagy miért ne menjenek el?
jún. 10. 21:53
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

Fú de egyedül leszek a véleményemmel. Nekem még nincs gyerekem, de ha lenne és még otthon lakba, minimum megkerdezném akar-e jönni. Ha nem otthon lakna lehet akkor is, csak akkor ritkábbak lennének a közös nyaralások. De amig otthon lakik, pláne. Es ha akar jönni, vele mennék. Kettesben olyan helyre mennék, ahová nem bánja a gyerekem, hogy nem jön.

A mi rokonságunkban 1-2 éve pont ez volt a téma, és a szülők mind azt mondták, hogy a gyerekkel nyaralni büszkeség, mikor egy gyermektelen azt mondta, 3 év alatti gyerekét nem vinné magával sehova. Tudom most nem kisgyerekről van szó, de az elv hasonló.

Gimis barátnőm mondta anno a szülei mennek minden evben nélküle Horvátországba meg ilyenek, és engem meglepett, mert mi mindig együtt tengereztünk. Már elköltöztem mire elmentek nélkülem.

jún. 12. 21:40
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

37

AZ megvan, hogy együtt is mennek nyaralni?

Mi az hogy olyan helyre? Nehogy már a gyerek mondja meg, hova mennek a szülők nyaralni.

jún. 12. 21:50
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

37, miért ne mehetnének kettesben, pláne ha ilyen hálátlan kis kölykük van? Látszik, hogy nincs gyereked, gőzöd sincs mennyit jelent a kettesben töltött idő a pároddal.

Ahova nem bánja a gyereked 🤣🤣 Mintha megszabhatná, vagy ő fizetné a nyaralást, ne nevettess már. Gondolom elkényeztetett egyke anycipicurkája voltál, aki még mindig otthon héderel.

jún. 13. 07:23
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetnének el kettesben? Pláne, hogy később titeket is visznek máshová. Csak azért, mert gyereket vállaltak, már ne legyen saját életük? Mondom ezt gyakorló szülőként....
jún. 13. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!