Itt kinek van igaza?
#29 vagyok.
Ha a gyerek már elmúlt 3 éves, simán aludhat pár napot a nagyszüleinél, miközben a szülők kettesben elutaznak valahová.
Innentől számomra kamunak tűnik, hogy egy minimum kamaszkorú fiatal számon kéri a szüleitől ezt.
"Én minidg is hálás voltam Istennek..."
Ez a mondatrész csak tovább erősíti, hogy ez kamu. Rakott bele egy kis vallásos szószt is, hogy a dühös ellenvéleményt írok a vallásos embereken is köszörüljék a nyelvüket és legyenek olyan megjegyzések, amik kb. úgy hangzanak, hogy minden vallásos ember olyan ostoba, mint a kérdező. Ez utóbbi egyébként eddig nem jött be, úgy látom, de a cél elég nyilvánvaló.
31, nem kell hároméves korig várni. Az enyém 1,5 volt, amikor a lakásfelújítás miatt a mamáéknál volt 4 napot. Előtte is sokat voltak együtt, konkrétan születéstől kezdve anyósom mellettem volt 3 hétig. Rendszeresen mentünk el esti programra a férjemmel, olyankor ők fürdették és fektették. Barátságos, nyitott és törődő gyerek lett belőle, elvan mindenkivel.
Amúgy egyetértek, valszeg kamu a kérdés vagy ennyire életképtelen nyomorék a kislány.
Fú de egyedül leszek a véleményemmel. Nekem még nincs gyerekem, de ha lenne és még otthon lakba, minimum megkerdezném akar-e jönni. Ha nem otthon lakna lehet akkor is, csak akkor ritkábbak lennének a közös nyaralások. De amig otthon lakik, pláne. Es ha akar jönni, vele mennék. Kettesben olyan helyre mennék, ahová nem bánja a gyerekem, hogy nem jön.
A mi rokonságunkban 1-2 éve pont ez volt a téma, és a szülők mind azt mondták, hogy a gyerekkel nyaralni büszkeség, mikor egy gyermektelen azt mondta, 3 év alatti gyerekét nem vinné magával sehova. Tudom most nem kisgyerekről van szó, de az elv hasonló.
Gimis barátnőm mondta anno a szülei mennek minden evben nélküle Horvátországba meg ilyenek, és engem meglepett, mert mi mindig együtt tengereztünk. Már elköltöztem mire elmentek nélkülem.
37
AZ megvan, hogy együtt is mennek nyaralni?
Mi az hogy olyan helyre? Nehogy már a gyerek mondja meg, hova mennek a szülők nyaralni.
37, miért ne mehetnének kettesben, pláne ha ilyen hálátlan kis kölykük van? Látszik, hogy nincs gyereked, gőzöd sincs mennyit jelent a kettesben töltött idő a pároddal.
Ahova nem bánja a gyereked 🤣🤣 Mintha megszabhatná, vagy ő fizetné a nyaralást, ne nevettess már. Gondolom elkényeztetett egyke anycipicurkája voltál, aki még mindig otthon héderel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!