Itt kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Szüleim közölték, hogy ősszel szeretnének elmenni kettesben nyaralni pár napra. Sosem volt még ilyen, mindig mindehova együtt mentünk. (Nyilván volt olyan, hogy a tseóimmal elmentük nagyihoz és akkor ők itthon voltak ketten.) Én nagyon kiborultam, és akkor nekem mondták ,hogy ez önző viselkedés, mert a szülőknek is jár a pihenés. Én mindig is megvetettem azokat, akik a gyerekeik nélkül mentek nyaralni. Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert ez szerintem nagyon gáz. Én minidg is hálás voltam Istennek, hogy nekem olyanok a szüleim, hogy sokat vannak velünk, de ez most nagyon szíven ütött.jún. 9. 13:27
41/42 anonim válasza:
Mi elvisszük a gyerekeket nyaralni tengerpartra vagy a balcsira,utána elutazunk kettesben külföldre.
Nem szólnak érte, hogy nem tetszene nekik.
42/42 anonim válasza:
Ha már elmúltatok 10 évesek mehetnek ők is kettesben nyugodtan. Előtte valóban gáz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!