Itt kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szüleim közölték, hogy ősszel szeretnének elmenni kettesben nyaralni pár napra. Sosem volt még ilyen, mindig mindehova együtt mentünk. (Nyilván volt olyan, hogy a tseóimmal elmentük nagyihoz és akkor ők itthon voltak ketten.) Én nagyon kiborultam, és akkor nekem mondták ,hogy ez önző viselkedés, mert a szülőknek is jár a pihenés. Én mindig is megvetettem azokat, akik a gyerekeik nélkül mentek nyaralni. Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert ez szerintem nagyon gáz. Én minidg is hálás voltam Istennek, hogy nekem olyanok a szüleim, hogy sokat vannak velünk, de ez most nagyon szíven ütött.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 21/42 Katona Dius ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező egy szóval sem említette, hogy a nyár folyamán őket nem viszik el nyaralni. Csak azt, hogy a szülei elmennek egyedül is. A kérdezőnek azzal van baja, hogy a szülők elmennek kettesben is nyaralni. De mivel kérdező azóta ide se nézett, nem kizárt, hogy kamu az egész és össze akarja ugrasztani az itteni szülőket és gyerekeket.
jún. 9. 19:17
 22/42 A kérdező kommentje:

Itt vagyok.

Igazából visznek minket is nyáron, csak ők is akarnak menni. Felőlem menjenek, csak ne Egyiptomba, meg tököm tudja milyen tengerpartra, vsgy egyéb egzotikus helyre

jún. 9. 20:10
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor nincs okod cirkuszolni.

1-2 év múlva te már a barátoddal akarsz majd menni, örülni fogsz majd ha ők is ekkora cirkuszt rendeznek majd.

jún. 9. 20:35
 24/42 Katona Dius ***** válasza:
100%

Saját megkeresett pénzükből oda mennek és annyi időre, amennyire akarnak.

Majd akkor álljál neki hepciázni, ha a te pénzedből akarnak nyaralászni.

jún. 9. 20:44
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Oda mennek ahova akarnak!
jún. 9. 20:52
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából visznek minket is nyáron, csak ők is akarnak menni. "

Ja, hogy veled is mennek.

Akkor viszont teljes mértékben indokolatlan a kiborulásod. És de, tengerpartra is mehetnek kettesben. Ne légy irigy. Jár neki pár nap kettesben töltött idő. Anyádk nem csak a te szüleid, hanem egymás párjai is.

Mit szólnál, ha lenne egy csajod/pasid, és a szüleid hisztiznének, hogy veletek akarnak menni nyaralni. Na ugye!

11. voltam.

jún. 9. 21:40
 27/42 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy ne Egyiptomba meg egzotikus helyekre menjenek? Ha akarnak, akkor elmennek Japánba egy hónapra, addig se kell a kiállhatatlan pofádat elviselniük. Gyanítom nemsoká eltakarítanak téged a legmesszebbi kollégiumba, de meg is érdemled. A testvéred is ilyen önző kis gennyláda?
jún. 10. 07:40
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Mit tennék?

Ha én lennék a szülő nevetnék egyet, aztán vígan élvezném a nyaralást.

Nehogy már a hisztis gyerekem miatt érezzem rosszul magam, vagy mondjam le a programot. Hogyne :D

jún. 10. 07:44
 29/42 anonim ***** válasza:
71%

Provokatív, kattintásvadász kamu.

Ennyire önző és egyben naivan buta ember nem létezik a világon.

jún. 10. 08:49
 30/42 anonim ***** válasza:
87%

29-s, sajnos tévedsz, egyre több az ennyire önző ember. Lásd, az egyik kommentelő is előhúzta az ilyenkor szokásos kártyát, "a szülő akart gyereket", hát akkor kutya kötelessége innentől meggebedni. Egy másik kommentelő is megjegyezte, a gyereknek "ugyanaz jár", mint a szülőknek.

Nem állítom, hogy a régi, tekintélyelvű nevelés minden szempontból jó volt, teljesen jogos a változás, de ez most a másik véglet, amikor a farok akarja csóválni a kutyát.

Nehogy már egy gyerek mondja meg, hová mehetnek el kettesben a szüleik!?!?

jún. 10. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!