Itt kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Szüleim közölték, hogy ősszel szeretnének elmenni kettesben nyaralni pár napra. Sosem volt még ilyen, mindig mindehova együtt mentünk. (Nyilván volt olyan, hogy a tseóimmal elmentük nagyihoz és akkor ők itthon voltak ketten.) Én nagyon kiborultam, és akkor nekem mondták ,hogy ez önző viselkedés, mert a szülőknek is jár a pihenés. Én mindig is megvetettem azokat, akik a gyerekeik nélkül mentek nyaralni. Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert ez szerintem nagyon gáz. Én minidg is hálás voltam Istennek, hogy nekem olyanok a szüleim, hogy sokat vannak velünk, de ez most nagyon szíven ütött.

jún. 9. 13:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

A szülőknek van igaza. Megérdemelnek ők is 1-2 hetet kettesben.

A többiekkel ellentétben én viszont szerveznék a gyerekkel is nyaralást, amíg igényli.

jún. 9. 15:03
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Már 16 éves vagy (legalábbis az itteni korhatár miatt) és eddig egyszer sem mentek nélküled nyaralni. Vagyis eddigi életedben nem mentek el több napra kikapcsolódni nélküled. Ez nagyon hosszú idő.

És ők is emberek, akarnak romantikázni, bulizni vagy a hotelben rosszalkodni két napig, mindezt nélküled.

Képzeld el, van olyan szülő, aki a 3 hónapos babát hagyja a nagymamára és megy el nyaralni kettesben, mert ezt igényli. Szállj magadba ne kérd számon, ki miért hova megy nyaralni.

jún. 9. 15:10
 13/42 anonim ***** válasza:
92%
Miért gondolom vajon, hogy kamu?
jún. 9. 15:11
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Na azt hiszem, miután megszavaztam az "eddigi év egyik legbénább kamukérdése" címet ennek a kérdésnek, ideje, hogy itt hagyjam ezt az oldalt.

Egyre átlátszóbb marhaságokat írnak ki kérdés címén, ráadásul szinte mind másolata egy-egy korábbi kérdésnek (ez is volt már, épp mostanában került elém, ott kimondottan wellnessezni akartak menni a szülők a szerencsétlen sorsú tinédzser gyermekük nélkül). Már unalmas.

jún. 9. 16:33
 15/42 anonim ***** válasza:
88%
A szüleidnek van igaza, te meg egy elkényeztetett kis szarházi vagy, aki számon kéri a szülein, hogy ki akarnak kapcsolódni. Arra gondolj, hogy ők nem csak anyád meg apád, hanem férj és feleség is. Szükségük van arra, hogy együtt legyenek. Ha a tengernél, akkor ott. Ki vagy te úgy mégis, hogy azt képzeled megszabod nekik hova mennek a saját pénzükön?!
jún. 9. 16:33
 16/42 anonim ***** válasza:
82%

A szülőknek nem csak pihenés jár kettesben, hanem romantika is, spontán s.x bárhol és bármikor, vagy éjszakai program, buli stb.

Mi tavaly 12 napos körúton voltunk a férjemmel kettesben, a gyerekeink nélkül. Szeretjük őket, de szükségünk van kettesben elöltöltött időre is.

jún. 9. 16:53
 17/42 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem neked és tényleg önző vagy.
jún. 9. 18:53
 18/42 anonim ***** válasza:
73%

Még az is megeshet, hogy valami gubanc van a házasságukkal és ez egy próbálkozás annak helyre hozására. Mert te azt nem tudhatod nincs e valamilyen hálószobai gondjuk.

Ha innen nézzük akkor örülni kell ha sikerül helyrehozni.

Valami oka biztos van miért csak ketten akarnak menni, ha eddig mindenhova család ment.

jún. 9. 18:54
 19/42 anonim ***** válasza:
67%

17-es - bár nem a 16-os vagyok, válaszolnék - nem, a gyermeknek patika mérlegen ugyanaz jár, mint a szülőknek, ez nem verseny.

A gyerekeknek érzelmi és anyagi biztonság jár, amit ha a szülők úgy tudnak megadni, hogy időnként elmennek kettesben pl egy utazásra, ahol kikapcsolódnak, feltöltődnek, kiengedik a gőzt, esetleg kiheverik a munkahelyi stresszt, vagy a gyereknevelés fáradalmait és ezáltal tudnak regenerálódni testben, lélekben, akkor tegyék meg és ne legyen lelkiismeretfurdalásuk.

Mivel a család működtetésének, fenntartásának a teheri a szülők vállán vannak, nem tesznek semmi rosszat akkor, ha időnként megszabadulnak ezektől a terhektől.

jún. 9. 19:04
 20/42 anonim ***** válasza:
75%
21-es, az, hogy a szülők gyereket vállaltak, még nem jelenti azt, hogy megszűntek férfinak, nőnek lenni. Az csinálja jól, aki meg tudja tartani az egyesúlyt. Itt sajnos Te vagy az önző és ha a szülők nem mártírkodnának ennyit, lehet kevesebb lenne a kiégett közöttük és talán a válás is kevesebb lenne.
jún. 9. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!