Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni, hogy anya ne...

Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?

Figyelt kérdés

Anyukám mostanában állandóan, de tényleg folyton a pasi ügyeimről, szexről, és minden ilyesmiről faggat.

Nem világosított fel soha, még a menetrációról sem beszéltünk sokat. Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)

Én nyilván ezek miatt nem éreztem szükségét, hogy erről neki meséljek, biztosan ki is borult volna, hogy nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első.:D

Viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mert mikor nálunk volt, látta az asztalomon és rákérdezett, kb azóta kérdezget. Meg olyanokat mondogat, hogy vigyázzak magamra nagyon. Meg hogy a fogamzásgátló mellett is el lehet kapni betegségeket, és ne csináljam bárkivel és mindenkivel. És néha simán felhív este 10kor és mikor felveszem, mindig ilyen megjátszottan kérdezi, hogy “szia, zavarok? Egyedül vagy?”. Még mikor úgy is volt, sem mondtam neki, hogy nem, éppen fekszik mellettem valaki. Mit vár őszintén? Ma este is hívott, de nem vettem fel neki, már kezd nagyon bosszantani. Nem tudom most hirtelen mi változott benne, de én még mindig nem osztanám meg vele az életem ezen részét, nem véletlen költöztem el 18 évesen otthonról… 20L (köszi:))

jún. 15. 23:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%
Hát mondd neki, hogy éppen két néger zsidó transzfesztitával hármasozol gumi nélkül, hívjon később...
jún. 18. 10:49
 42/45 anonim ***** válasza:
0%
#41 minden anya egy ilyen lányra vágyik
jún. 18. 11:03
 43/45 anonim ***** válasza:
38%
#42: Nem azt írtam, hogy csinálja, hanem mondja...
jún. 18. 11:06
 44/45 anonim ***** válasza:
58%
És akkor mivan? Az anyai azt tudja amit mondanak neki
jún. 18. 11:26
 45/45 anonim válasza:
36%
Hülye k_rv@.
nov. 8. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!