Miért nem tudom elfogadni azt,hogy anyám egy igazi tehetetlen balfék?
Soha nem tud semmiért felelõsséget vállalni és olyan,mint egy gyerek.
A saját dolgait nem tudja elintézni. Amit tanácsként mond neki az ember,mintha a falnak mondaná.(Nyugdíjmegtakarítás,öngondoskodás,elõre làtàs.)
Még egy egyszerû telefonbeszélgetésnél is fel tud idegesíteni. Nincs képben a világ dolgaival,de mindent mindenkinél jobban tud, ami pénzt kap tõlem,nem teszi félre,hanem elherdàlja. A konteókat falja,mint a vadállat és nekem mondogatja a hajmeresztõ story-kat,amiket olvas a facebookon…
Legutóbb arra nem volt képes,hogy az optikàba elmenjen megcsinàltatni a szemüvegeit,amit kifizettem volna neki,mert lefogadom szimplán nem volt kedve. Abszolùte nem tudja értékelni ,amit az ember érte tesz,természetesnek veszi.
Mit gondoltok,hogy tudnám tùltenni magamat rajta és csak szimplán ráhagyni a dolgokat és nem idegeskedni? Van valaki hasonlò cipõben?
Örülj, hogy csak ennyi, mert ez semmi.
Minket vert az apám,nem dolgozott, kamaszként már minket zavart a földekre dolgozni napszámba, a napszámunkat meg minden nap elvette. Öcsém megsüketült, mert egy kapa tompa végével ütötte a fejét. Megüzente, hogy egyikönket sem hagy életben ha kijön a börtönből, mert ellene vallottunk.
Adj hálát hogybilyen anyukád van és szeresd ő nagyon!
Kedves elso kommentelo!
Sajnalom,ami veled tortent,DE en is elmeselhettem volna az alkoholista apamat,aki tonkretette a gyerekkoromat,viszont nem ez volt a kerdesem.
Ne haragudj de nem vagyok kivancsi olyan kommentekre,amelyekben ralicitalva meselik el masok az olyan traumaikat,amik egyaltalan megcsak nem is hasonlitanak a kerdesemre.
Olyanok velemenyere vagyok kivancsi,akik ertik az adott szituaciot es tudnak tanacsot adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!