Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudom elfogadni...

Miért nem tudom elfogadni azt,hogy anyám egy igazi tehetetlen balfék?

Figyelt kérdés

Soha nem tud semmiért felelõsséget vállalni és olyan,mint egy gyerek.

A saját dolgait nem tudja elintézni. Amit tanácsként mond neki az ember,mintha a falnak mondaná.(Nyugdíjmegtakarítás,öngondoskodás,elõre làtàs.)

Még egy egyszerû telefonbeszélgetésnél is fel tud idegesíteni. Nincs képben a világ dolgaival,de mindent mindenkinél jobban tud, ami pénzt kap tõlem,nem teszi félre,hanem elherdàlja. A konteókat falja,mint a vadállat és nekem mondogatja a hajmeresztõ story-kat,amiket olvas a facebookon…

Legutóbb arra nem volt képes,hogy az optikàba elmenjen megcsinàltatni a szemüvegeit,amit kifizettem volna neki,mert lefogadom szimplán nem volt kedve. Abszolùte nem tudja értékelni ,amit az ember érte tesz,természetesnek veszi.

Mit gondoltok,hogy tudnám tùltenni magamat rajta és csak szimplán ráhagyni a dolgokat és nem idegeskedni? Van valaki hasonlò cipõben?

2024. jún. 1. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolso elotti! Mi a fenenek szolsz hozza valamihez,ami teged nem erdekel?!

Nem ismered a korulmenyeket,fogalmad sincs semmirol,de idejossz kotekedni.

Annyi eszed van,amennyi latszik.

2024. jún. 2. 12:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsonak uzennem.

Nem vagyok abszolut kontrollmanias. Nyilvan most itt par mondatban nem tudom leirni megfeleloen az egesz storyt es azt sem tudom bemutatni,hogy en hogy reagalok dolgokra. Ettol fuggetlenul remenykedtem,hogy valaki hasonlo szituacioban van es tud tanacsot adni,ahelyett,hogy olyanok jonnenek ide,alik belem kotnek es megfejtenek par arva mondatbol,majd kijelentik,hogy en vagyok rossz ember es pitianer problemaim vannak.

Az egesz eletem arrol szolt,hogy anyam felvett hiteleit fizetem es azon remegek,hogy van-e annyi penze,ami eleg neki a mindennapokhoz.

Mivel egyszeruen keptelen felretenni,teljesen mindegy penz van a birtokaban.

Persze,igyekeztem megvonni a tamogatasom tole,de azert megis az anyam es nagyon lelkiismeretes ember vagyok. Egyszeruen nem tudnek ugy elaludni,hogy tudom, szukolkodik. Sajnos valoban van elvarasom fele,de egyaltalan nem elrugaszkodott,csak hogy felnott ember mondjara viselkedjen.

Viszont nagyon ugy tunik,hogy erre keptelen. Az en idegrendszerem pedig tonkreteszi,tudom el kellene engednk,csinaljon amit akar. Viszont egy gyereket sem lehet csak ugy utjara engedni,hogy menjen amerre viszi a szel. Valahogy nalunk megfordultak a szerepek,mar legalabb azota,amiota elmultam 13.

No mindegy is,ez nem a pszichologia szakrendeles,nem is ertem mit gondoltam,hogy ide kiirtam ilyet.

2024. jún. 2. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Te vagy a hibás, mert képtelen vagy elengedni őt. Hát vess magadra. Az a poén, hogy tisztába vagy a dolgokkal, annak ellenére szenvedsz a kapcsolatban. Nyílván jó így neked, különben...
2024. jún. 2. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet gyámság alá venni ilyenkor? Ha képtelen magát eltartani és neked kell eltartanod, és a döntéseivel veszélybe sodor, hiteleket vesz fel. Vagy ez a gyámság nem erre van? A konteók miatt részvétem, ezekről a sok vadállat tehet akik szórják a konteókat tiktok facebook mindenhol a buta embereknek.
nov. 2. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!