Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?
Anyukám mostanában állandóan, de tényleg folyton a pasi ügyeimről, szexről, és minden ilyesmiről faggat.
Nem világosított fel soha, még a menetrációról sem beszéltünk sokat. Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)
Én nyilván ezek miatt nem éreztem szükségét, hogy erről neki meséljek, biztosan ki is borult volna, hogy nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első.:D
Viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mert mikor nálunk volt, látta az asztalomon és rákérdezett, kb azóta kérdezget. Meg olyanokat mondogat, hogy vigyázzak magamra nagyon. Meg hogy a fogamzásgátló mellett is el lehet kapni betegségeket, és ne csináljam bárkivel és mindenkivel. És néha simán felhív este 10kor és mikor felveszem, mindig ilyen megjátszottan kérdezi, hogy “szia, zavarok? Egyedül vagy?”. Még mikor úgy is volt, sem mondtam neki, hogy nem, éppen fekszik mellettem valaki. Mit vár őszintén? Ma este is hívott, de nem vettem fel neki, már kezd nagyon bosszantani. Nem tudom most hirtelen mi változott benne, de én még mindig nem osztanám meg vele az életem ezen részét, nem véletlen költöztem el 18 évesen otthonról… 20L (köszi:))
#30, te aztán merő kedvesség vagy. Már ha van/volt valakinek csávója egyből értéktelen lesz? Vagy ha valaki gyógyszert szed, egyből k lesz? Fentebb írta, hogy egy férfival van már hónapok óta.
A saját dolga, a saját élete! Egyébként ha ezt csinálná akkor is mi közöd lenne hozzá, semmi(?). Wao. Sokkal jobb, hogy fiad van. Végülis az nem lehet gerinctelen kis f*ckboy. Ja. Helyetted is büszke vagyok rá🤣
Az ilyen hiszi azt, ha egy nőnek volt több kapcsolata egy utolsó ., viszont ha egy férfi csinálja ezt az teljesen rendben van?
Nekem akkor hagyta abba mikor random full bdsm dolgokat kezdtem meselni h 3 pasival szexeltem egyszerre es h volt ott korbacs szajpecek kozel ....
Azota nem kivancsi 😁
Köszönöm mindenkinek a kedves és segítő válaszokat. Ma próbáltam vele konstruktívan beszélgetni, hogy miért nem komfortos téma nekem vele a szex, és nem értette meg. Úgyhogy valószínű és is mesélek neki valami méréseket, és leszáll rólam.:)
Egyébként azoknak is nagyon köszönöm, akik megvédtek.☺️ Privátban kaptam egy ilyet, ezen azért tényleg meglepődtem:
A kérdésed: Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?
Az üzenet:
"nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első."
Te kis r.banc. Ezért apád helyében az övemet szakítottam volna ketté rajtad!
Miért szenveszteted szegény anyádat??!!😬
Ha eljátszod vele hogy azt sem tudták már fiúk melyik lyukadba dugják a f..szukat, ezzel tönkre teszed még jobban anyádat.... Így is agódik már érted, a lánya vagy. Egy anya sem szeretné hogy egy prosti életet éljen a lánya...
De ha azt akarod hogy édesanyád megzavarodjon még jobban, rosszul legyen, hajrá. csak aggódik érted... Csakis gratulálni tudok. Ez mindent elmond rólad....
Inkább nyugtasd meg aggódó anyukádat, hogy nem szexelsz össze vissza minden fiúval. És csak egyetlen egy fiúval csinálod, akivel lehet hogy még össze is fogsz jönni.
(De illene egy lánynak csak akkor szexelni ha össze jöttek már.. még akkor sem első randira, max harmadik)
37-esen hangosan felnevettem 😂
1. Próbált már beszélni az anyjával normálisan, nem értette meg.
2. Honnan tudod hogy össze fognak jönni? Nem lehet csak egyezményes szexkapcsolat? És ha már együtt is vannak? De tényleg, mi van ha csak örömforrás a szex, de párkapcsolatra nem vágynak?
3. Mi a baj az első randis szexszel? Ez akkora hülyeség hogy mikor illik. Akkor kell mikor mindketten kívánják. Ha az első randin, akkor az elsőn. Ha a negyediken, akkor a negyediken és nem a harmadikon mert akkor illik. Kb mintha azt mondanád hogy mivel x éve együtt vannak, itt az ideje a babának meg esküvőnek, akkor is ha nem akarnak, mert illik már.
#37, te mit nem értesz azon, hogy van barátja? El lett mondva milliószor, te meg itt értetlenkedsz. Azért ennyire nem kell manipulálni, az anyja nem fog ettől agyvérzést kapni, amúgy is 20 éves, külön lakik és a magánélet egy privát dolog, vagy te anyáddal mindig közölted mikor másztál fel valaki ágyába?
Amúgy meg mindenki abban a segességben halad amiben akar, te ne döntsd már el helyette, hogy ő melyik randin mit csinál, ha meg valamit elcseszett a kérdező, akkor legközelebb tanul a hibájából.
Rólad meg az mond el mindent, hogy egy idegen lányt simán leprostizol, meg alapjáraton hogyan vélekedsz a nőkről. Unalmas életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!