Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni, hogy anya ne...

Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?

Figyelt kérdés

Anyukám mostanában állandóan, de tényleg folyton a pasi ügyeimről, szexről, és minden ilyesmiről faggat.

Nem világosított fel soha, még a menetrációról sem beszéltünk sokat. Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)

Én nyilván ezek miatt nem éreztem szükségét, hogy erről neki meséljek, biztosan ki is borult volna, hogy nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első.:D

Viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mert mikor nálunk volt, látta az asztalomon és rákérdezett, kb azóta kérdezget. Meg olyanokat mondogat, hogy vigyázzak magamra nagyon. Meg hogy a fogamzásgátló mellett is el lehet kapni betegségeket, és ne csináljam bárkivel és mindenkivel. És néha simán felhív este 10kor és mikor felveszem, mindig ilyen megjátszottan kérdezi, hogy “szia, zavarok? Egyedül vagy?”. Még mikor úgy is volt, sem mondtam neki, hogy nem, éppen fekszik mellettem valaki. Mit vár őszintén? Ma este is hívott, de nem vettem fel neki, már kezd nagyon bosszantani. Nem tudom most hirtelen mi változott benne, de én még mindig nem osztanám meg vele az életem ezen részét, nem véletlen költöztem el 18 évesen otthonról… 20L (köszi:))

jún. 15. 23:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert te még mobiltelefonos átírásról nem hallottál, 20-as ... Itt rajtad kívül mindenki értette, amit a kérdező mondani akart, akkor bizony a hiba a te rosszindulatú készülékedben van!
jún. 16. 09:15
 22/45 anonim ***** válasza:
1%

"Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)"

Aki nem tudja, az megkerdezi. Anyuka honnan tudja, hogy te melyik barátnőddel miről beszélgettél már?

Amúgy nem értem a problémád, sehol nem írtál olyat, hogy faggatna a szexről.

jún. 16. 09:31
 23/45 anonim ***** válasza:
94%
Én se lettem felvilágosítva, még annyit se mondott, hogy fájni fog vagy hasonló…szerencsére nem 11 évesen jött meg, így már jobban képbe voltam meg az iskolában is volt róla szó, barátnőimmel megtudtuk ezt beszélni, így már nem is kellett a felvilágosítás. De úgy gondolom, ha valaki anya létére nincs olyan viszonyban a lányával, hogy az ilyen intimebb témákat megtudják beszélni fiatalabb korban, az ne várja később sem, hogy a lánya majd beszámol a szexuális életéről vagy esetleg még tanácsot is kér…én nem vagyok rossz viszonyban anyámmal, de soha nem beszélek meg vele ilyen témákat, csak tapasztaltabb barátnőmmel meg ott van ugye az internet is. Az ilyen szülők nem tudom mit gondolnak, hogy este 10-kor ilyenekkel hívogatják a lányukat. Kicsit elkésett már ezzel. Én nem venném fel. Ha valami nagyon fontos történt, úgy is keres többször, ha meg csak faggatni akar, add a tudtára hogy köszi de nem!
jún. 16. 10:34
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
#20, inkább neked vannak felfogási problémáid. 17-es 18, és az előtte lévő emberek leírták normálisan, hogy mire való a gyógyszer. Inkább ne szólalnál meg olyan témában, amelyről fogalmad sincsen. Árad belőled a rosszindulat. Jézusom..
jún. 16. 10:48
 25/45 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, ha elköltöztél tök jó, de ha nyávogsz, hogy továbbra is vallat, akkor adtál egy pofont a szarnak. Felnőtt ember vagy, le tudod tiltani és innentől no contact üzemmód vele szemben. Ha a költözés ment, ebben hol az atomfizika?
jún. 16. 10:55
 26/45 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer játszd el vele egy késöi hivásnál: Jaj, de jo, hogy hivsz. Nagyon izgi probálkozás közepében vagyok. 4 fiuval terveztem a mai éjszakát. Már elkezdtük a müsort, de a harmadik sorrakerülönek nem áll fel rendesen. Mit csináljak? Te mit szoktál ilyenkor csinálni? Létszi-létszi-létszi! (Amikor jön a feháborodott, számonkérö lecseszés: Ááááá! Gondolhattam volna, hogy nem segitesz, mint ahogy eddig sem, még 11 évesen sem.)
jún. 16. 11:32
 27/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat.

A félreértések végett mondom, hogy elnézést, a menstruációt valószínű elgépeltem valahol, és a telefon másra javította, én teljesen tisztában vagyok vele, hogy a fogamzásgátló a terhesség ellen véd, de a nemi úton terjedő betegségek ellen nem, csak anyám azt gondolta, ezt nem tudom. 7 hónapja stabilan csak ugyan az az egy srác “van az ágyamban”, akit anyukám okkal nem ismer.:)

#26 ez elég ördögi, de nagyon tetszik.:D

jún. 16. 12:03
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem anyukád úgy gondolja, elszúrta ezt a felvilágosítás-dolgot, és fél hogy hülyeséget csinálsz/megpróbálja bepótolni a dolgokat, ezért kérdezget meg hívogat.

Én a helyedben egyszer, türelmesen elmagyaráznám neki, hogy már nagy vagyok és tudok vigyázni magamra, nem kell stresszelnie ezen. Meg persze hozzátenném, hogy ne hívogasson este 10kor, mert nagyon zavaró nekem.

jún. 16. 14:50
 29/45 anonim ***** válasza:
96%
Ne magyarázkodj, kérdező (27.)!!! Nem tartozol magyarázattal egy frusztrált gonosz idegennek!
jún. 16. 15:59
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
Na pont ezért nem kellene nekem lány soha. Soha nem lehet tudni mikor kurvul el. Ha a lányom szexelgetne fiúkkal azt én sem bírnám idegileg, az anyád helyében.... Ezért is jobb ha fiúnk van. Legalább a fiamat nem dugják.
jún. 16. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!