Mit tudok tenni, hogy anya ne faggasson a szexről?
Anyukám mostanában állandóan, de tényleg folyton a pasi ügyeimről, szexről, és minden ilyesmiről faggat.
Nem világosított fel soha, még a menetrációról sem beszéltünk sokat. Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)
Én nyilván ezek miatt nem éreztem szükségét, hogy erről neki meséljek, biztosan ki is borult volna, hogy nem mély szerelemben, egy okos, ambíciózus, rendes, keresztény sráccal történt az első.:D
Viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, mert mikor nálunk volt, látta az asztalomon és rákérdezett, kb azóta kérdezget. Meg olyanokat mondogat, hogy vigyázzak magamra nagyon. Meg hogy a fogamzásgátló mellett is el lehet kapni betegségeket, és ne csináljam bárkivel és mindenkivel. És néha simán felhív este 10kor és mikor felveszem, mindig ilyen megjátszottan kérdezi, hogy “szia, zavarok? Egyedül vagy?”. Még mikor úgy is volt, sem mondtam neki, hogy nem, éppen fekszik mellettem valaki. Mit vár őszintén? Ma este is hívott, de nem vettem fel neki, már kezd nagyon bosszantani. Nem tudom most hirtelen mi változott benne, de én még mindig nem osztanám meg vele az életem ezen részét, nem véletlen költöztem el 18 évesen otthonról… 20L (köszi:))
"Annyit mondott el, hogy “fáj, de ez normális, azért figyeld a ciklusod.” (Ki tudja 11 évesen mi az a ciklus?)"
Aki nem tudja, az megkerdezi. Anyuka honnan tudja, hogy te melyik barátnőddel miről beszélgettél már?
Amúgy nem értem a problémád, sehol nem írtál olyat, hogy faggatna a szexről.
Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat.
A félreértések végett mondom, hogy elnézést, a menstruációt valószínű elgépeltem valahol, és a telefon másra javította, én teljesen tisztában vagyok vele, hogy a fogamzásgátló a terhesség ellen véd, de a nemi úton terjedő betegségek ellen nem, csak anyám azt gondolta, ezt nem tudom. 7 hónapja stabilan csak ugyan az az egy srác “van az ágyamban”, akit anyukám okkal nem ismer.:)
#26 ez elég ördögi, de nagyon tetszik.:D
Szerintem anyukád úgy gondolja, elszúrta ezt a felvilágosítás-dolgot, és fél hogy hülyeséget csinálsz/megpróbálja bepótolni a dolgokat, ezért kérdezget meg hívogat.
Én a helyedben egyszer, türelmesen elmagyaráznám neki, hogy már nagy vagyok és tudok vigyázni magamra, nem kell stresszelnie ezen. Meg persze hozzátenném, hogy ne hívogasson este 10kor, mert nagyon zavaró nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!